Следващите са Борисов и Гешев

0
Логичното е, Бойко Борисов да е корумпираният политическият лидер
Логичното е, Бойко Борисов да е корумпираният политическият лидер Видео: Вестник Сега

Политически Борисов е приключен от година насам

Коментаторът на вестник "Сега" Светослав Терзиев прогнозира в предаването "(О)позиция", че следващите, които трябва да бъдат отстранени от политическия и публичния живот у нас са Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев.

"САЩ посочиха кои са корумпиращите, задачата на българското гражданско общество е да си свърши работата с корумпираните. Политически Борисов е приключен от година насам, но е наивно да се разчита на главния прокурор, че тепърва ще започне да разследва онова, за което си затваряше очите толкова години", каза Терзиев.

"Досега Пеевски не беше забелязан от прокуратурата, дори и за фалита на КТБ. Борисов е в същото положение - колко време се разследва историята с къщата в Барселона?! Чакаме испанците да ни свършат работата. Цялата прокуратура е в парализа и всъщност това ни казват американците. Те открехнаха вратата, а ние като гражданско общество трябва да сложим крак и да не позволим вратата да се затвори отново", подчерта Терзиев. 

"САЩ ни отвориха очите не само за нашата прокуратура, но и напомниха на ЕС да си свърши работата. Смятам за символично съвпадението на излизането на доклада по закона "Магнитски" с началото на работата на европейската прокуратура, оглавявана от Лаура Кьовеши", заключи Терзиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

На плажа, два шезлонга и чадър са 100 лева. Не са скъпи. И в ИКЕА са толкова…

Харесай Дунавмост във Фейсбук