Актуална информация за автобусните линии Русе - Силистра

3
График с часове на тръгване на автобусите
График с часове на тръгване на автобусите Снимка: Радио Видин

Община Силистра информира гражданите, ползващи услугите за обществен превоз на пътници с автобусен транспорт, че за срок до отмяна на въведената извънредна епидемична обстановка в страната, автобусните линии Русе - Силистра ще се изпълняват с часове на тръгване, както следва:

  • Автобусна линия Русе – Силистра, с часове на тръгване – 13.30 ч. – 08.00 ч. - считано от 10.05.2021 г., линията се изпълнява по утвърдено разписание, ежедневно.
  • Автобусна линия Русе – Силистра, с часове на тръгване – 16.15 ч. – 09.30 ч. – считано от 11.01.2021 г., линията се изпълнява през делнични дни.
  • Автобусна линия Русе – Силистра, с часове на тръгване – 17.00 ч. – 13.30 ч. – считано от 10.11.2020 г., линията не се изпълнява. Горепосоченото изпълнение / неизпълнение на автобусни линии от общинската, областната и републиканската транспортни схеми от квотата на Община Силистра е съгласно Заповед № ЗК-628 / 23.04.2021 г. на Кмета на Община Силистра за влизане в сила от 01.05.2021 г. на лятното разписание на автобусните линии (курсове по линии) със сезонен характер от транспортната схема на Община Силистра, уведомителни писма и предложения от превозвачи за изпълнение / неизпълнение на автобусни линии в условията на въведената извънредна епидемична обстановка в страната, и информация от Автогара Силистра
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари