Актуална информация на ОДМВР - Русе за работата на паспортните гишета

0
Ново работно време ще има на гишето в квартал "Дружба"
Ново работно време ще има на гишето в квартал "Дружба"

Ново работно време ще има на гишето в квартал "Дружба"

Български граждани с постоянен адрес на територията на Област Русе могат да подават заявления за издаване на български лични документи във всяко звено на „Български документи за самоличност“ при ОДМВР – Русе: в гр. Русе - в сградата на областната дирекция на бул. Ген. Скобелев 49 и в Центъра за административни услуги в жк „Дружба“, бл. 4, както и във всички районни управления в градовете Бяла, Две могили, Сливо поле и Ветово.

Ново работно време

Предвид очакваното по-голямо натоварване в работата през летните месеци, както и за осигуряване на по-голямо удобство за гражданите, е въведено удължено работно време за служителите в сектор „БДС“ в областната дирекция и в Центъра за административно обслужване/ЦАО/ „Дружба“. Те започват работа в 08:00 часа и извършват услуги за граждани до 18:30 часа, всеки делничен работен ден.

Административното обслужване в сектор "Български документи за самоличност" при ОДМВР-Русе /в сградата на ОДМВР и в ЦАО/ се осъществява след предварително записан час на телефонен номер 082/882 288, припомниха от ОДМВР - Русе

Електронно заявление

Чрез портала за електронни административни услуги: https://e-uslugi.mvr.bg всеки български гражданин може да подаде заявление за издаване на лична карта и паспорт по електронен път. Услугата се изпълнява като обикновена със срок на изпълнение до 30 дни от заплащане на дължимата такса.

Повече информация за работно време, контакти, локация, тарифи и всички други въпроси, свързани с издаването на документи, ще намерите в линковете:

Български документи за самоличност / ОДМВР – Русе.

Издаване на лична карта на български граждани

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари