Агенция „Митници” се похвали с 10 милиарда приходи за 2021 година

0
„Най-големият ръст от 2008 година до момента”, уточни директорът на Агенцията
„Най-големият ръст от 2008 година до момента”, уточни директорът на Агенцията Видео: NOVA

Отчетът за работата през 2021 г. беше направен днес

С над 10 милиарда реализирани приходи се похвали „Агенция” Митници. Отчетът за работата през 2021 г. беше направен от директора Павел Тонев, предаде NOVA

„Първата ни задача беше да изпълним фискалните задачи, които ни бяха поставени. За първи път Агенция „Митници” постигна приходи на годишна база над 10 милиарда лева”, каза Тонев.

И обясни, че става въпрос за ръст от над 14%. „Най-големият ръст от 2008 година до момента”, уточни директорът на Агенцията.

Най-голям е ръстът при митата – изпълнението е 38%, ръстът на ДДС от внос е в размер на 30%, при приходите от акцизи преизпълнението е малко над 215 милиона лева.ф

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Indianec v BG
    A-a-a не така! За русенци или добро или нищо. Хау!
  • 3
    1
    daskal
    Горе-долу колкото 70 бюджета на община Русе. И какво се отпуска от държавата за нас, русенци, които търпим безумния трафик, мръсотията, шума, разбитите улици и тротоари?... И от таксите на Дунав мост виждаме толкова.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари