31-годишната Валентина е жертвата на жестокото убийство във Варна

1
Валентина, както и приятелят й Иво, заподозрян за убийството й, са били наркозависими
Валентина, както и приятелят й Иво, заподозрян за убийството й, са били наркозависими Снимка: БГНЕС

Валентина, както и приятелят й Иво, заподозрян за убийството й, са били наркозависими

31-годишната Валентина от Варна, която приятелките ѝ издирваха от 1 януари, е намерената убита и заровена в септична яма в имот до Евксиноград.

След като бе задържан 39-годишният приятел на жената е признал за престъплението. И двамата са били зависими от наркотици, съобщава "24 часа".

Валентина и любовникът ѝ празнували Нова година заедно в къщата на баща му до Варна. След това тя изчезнала. Валентина има две кучета, които също липсват. Майката на младата жена я е обявила за издирване седмица след 1 януари, когато вече е била убита. Още в началото заподозрян за престъплението е бил приятелят ѝ.

Валентина е издирвана в района, както и в целия град. В къщата и в двора също нямало следи от нея. В петък криминалистите са разкопали двора на къщата в Евксиноград с лопати. Така попаднали на стара септична яма, в която намерили трупа на Валентина.

Септичната яма е стара и не се е използвала от много години. След като заровил трупа на любимата си, мъжът старателно покрил дупката с трева. След това набучил и дръвчета, за да имитира насаждения.

Иво живеел в едноетажната вила с баща си. Съседи разказаха че са виждали и други момичета да ходят на гости.

От полицията и прокуратурата отказаха подробности за мотивите на Иво да убие приятелката си, както и как го е направил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари