19-годишен шофьор е предизвикал тежката катастрофа на Русе - Силистра

8
При сблъсъка на място е загинал 27-годишен мъж, който е пътувал на предната седалка
При сблъсъка на място е загинал 27-годишен мъж, който е пътувал на предната седалка

При сблъсъка на място е загинал 27-годишен мъж, който е пътувал на предната седалка

19-годишен водач от Голямо Враново е предизвикал тежката катастрофа снощи на пътя Русе - Силистра малко преди разклона за Бабово, при която загина един човек, а други четирима бяха ранени, съобщи Русе Медиа.

Припомняме, че лек автомобил “Мерцедес” с русенска регистрация, в който са пътували трима души, по неизяснени все още причини, на прав участък е загубил управление. Колата се е отклонила, завъртяла се и е навлязла в насрещното движение, където е била ударена странично отдясно от товарен бус “Форд” със силистренска регистрация. В буса са пътували двама души от дуловско село.

При сблъсъка на място е загинал 27-годишен мъж с двойно гражданство, който е пътувал на предната седалка. Наложило се пожарникарите да режат автомобила, за да извадят тялото. В болница “Канев” са откарани 19-годишният водач, който е настанен в Неврохирургия, и 27-годишен пътник от лекия автомобил. Също на 27 години са двамата мъже от буса – водачът и неговия спътник, които са също са в болница. Двама от четиримата пострадали са в интензивни отделения, един е в ортопедията. Всички са в тежко състояние.

Причините са в процес на изясняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари