Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Това дете е малкият Ени от Русе

1

Здравейте, скъпи читатели.

Искам да ви споделя и да ви помоля за нещо.

Това дете на снимките отдолу е малкият Енис от град Русе. Както можете да видите, той изглежда едно жизнерадостно, усмихнато и лъзечарно дете. И не само изглежда, а е такъв. Истината обаче не спира до тук.

Макар и да изглежда напълно здрав, Ени е диагностициран с достатъчно тежко заболяване: генерализирана епилепсия с големи и малки припадъци, церебрална киста, мулкистична левкомалация, спастична церебрална парализа, спастична квадрипареза. Само от прочитането на диагнозата можете да си дадате сметка с какво всеки ден трябва да се справя майката на Ени.

Стана ежедневие да си отваряме Фейсбука и да виждаме такива млади и усмихнати българчета да боледуват и да се борят за живота си.

Спасението за Енис е в недалечен Истанбул. Стволови клетки (4 курса), включително хоспитализация от 4 нощи - така се нарича това, от което се нуждае малкото момче. Надеждата за неговото оздравяване не е химера, а нещо напълно реално. За огромно щастие сумата не е нито 200 000, нито 100 000 а само 34 000 щатси долара,което прави неговото оздравяване изключително възможно. Сумата е непосилна за майката на Ени и това е причината да се обърнем къв всички вас във Фейбук, които четете в момента този статус.

Тези от вас, които искат и имат възможност да помогнат на малкия Енис, ще намерят снимки с банковата сметка (Банка ДСК), където могат да изпратят своята помощ. Също така отдолу в коментарите ще намерите снимки с подробна информация за диагнозата на Енис и информация за турската болница.

Тези от вас, които нямат възможност да помогнат, но желаят да бъдат съпричастни - СПОДЕЛЕТЕ този статус, за да може да достигне до повече хора.

Благодарим ви за съпричастността!

Автор: Панайот Панайотов
(Автор: Панайот Панайотов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари