Месечен хороскоп за МАЙ 2018

0
Виж месечния хороскоп за всички зодии
Виж месечния хороскоп за всички зодии

През май 2018 година, успехът ще се усмихне за всички представители на зодиакалните знаци.

Топлината, която дава слънчево време, ще се разпространи нежно и всичко планирано, лесно, ще се превърне в реалност. Важно е да не позволявате на душата си да тъгува, а на тялото да мързелува. Жълтото Куче ще се погрижи целите ви да са реални, а мечтите да се сбъдват, по вълшебен начин. Хороскопът за май 2018 година съветва да се отърсите от всички съмнения и мрачни мисли. Дори и да се изпитали любовно разочарование, все пак гледайте оптимистично на света. Защото всичко започва с идването на пролетта. 

Ако не сте настроени за сериозни отношения с новия си избраник, то просто се наслаждавайте на срещите, разговорите и ласките. Може да се срещате с приятели и да правите романтични запознанства. А тези, които влязат в месец май влюбени, трябва да се замислят за законен брак. Не мъчете този/тази, които чакат от вас радикални решения. Още повече, че от доста време живеете на семейни начала. 

При семейните двойки, нещата ще се получават много благополучни и може да помислите за разширяване на дома и попълване на семейството. Хармония, щастие и взаимно разбирателство обещава хороскопът за май 2018 година на семейните. Само се старайте да отделяте повече време на втората си половинка, подарявайте цветя и правете изненади. Финансовото положение е нужното ниво, парите ще ви стигат както за реализирането на целите, така и за подаръци за любимите хора. 

Важно е мързелът да няма място в живота ви. За постигане на всичко, което сте замислили, трябва да станете от дивана и да започнете да действате. Ако мечтаете да бъдете успешни и богати бизнесмени, то не се страхувайте да вложите пари в свое начинание. Старайте се да се развивате, както физически, така и духовно. Не губете енергия и нерви за празни неща, още повече, за ненужни хора. 

Хороскопът за май 2018 година съветва да се отнасяте внимателно към здравето си, особено към психическото. Честите вълнения могат да доведат до тежък стрес. Тогава няма да ви радва нито слънцето, нито пеенето на птиците, нито пролетната еуфория. Ще бъде необходимо бързо да се обърнете към психолог. Има риск да получите травма или счупване, особено, ако работата ви е свързана с някаква екстремност или височина. 

През май 2018 година трябва да сложите под контрол не само работата и финансите, но и мислите си. Вие знаете, че всичко негативно бързо се превъплъщава в живота. Ако искате да преживеете пролетта леко и безгрижно, то се заобиколете с прекрасни творения, дружелюбни хора и ярки събития. За да срещнете през май достоен спътник в живота си, трябва да станете по-активни и по-често да бъдете в обществото. Това особено се отнася за тези, които са родени под знаците на Водата. 

Астрологичната прогноза за май 2018 година препоръчва да си почивате повече, да си вземете отпуск и да попътувате. Помнете, че всичко е възможно, ако го поискате силно. Не трябва да живеете само за работата и кариерата, защото така нервният срив не е далече.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през май ще останете разочаровани от една провалена или безсмислена среща с човек, за когото сте имали по-добро мнение. Като цяло този месец ще бъде един силен период за вас, в който ще възникнат нови възможности. Ще получите и нужния късмет за тяхното реализиране. През този месец обаче ще получите една неприятна или разочароваща новина свързана с момиче или жена. Сега може да очаквате една много силна подкрепа или ще получите полезен съвет от страна на човек, който е по-възрастен от вас или е с високо обществено (професионално) положение. Ще ви се наложи да направите разход за дете или млад човек. Причината определено ще е хубава, като е възможно това да бъде вид инвестиция за неговото бъдеще. През май е възможно да имате различни финансови отношения с вече пораснали, самостоятелни деца или внуци. Тези от вас, които ще имат ангажименти или грижи с някакъв наследствен имот или със собствен бизнес, ще преживеят неприятности, които ще бъдат разрешени по дипломатичен път (с компромиси или нагаждане). Не се натоварвайте с негативни емоции, защото де факто тяхното разрешаване почти няма да зависи от вас. В любовния ви живот висящи проблеми от изминалите месеци ще ви създават притеснение или ще ви притискат да вземете важни решения. Все още ще обмисляте различни стъпки или ще търсите начини да разговаряте за тяхното разрешаване. Осъзнавате необходимостта от една по-драстична промяна в отношенията ви, но все още не сте готови за нея. През този месец жените да внимават с кого ще имат контакти и на какви събирания ще присъстват. Възможно е да попаднете на неподходящи хора или такива с лоша репутация. Мъжете Овен ще се разочароват от една новина, която ще сложи край на една надежда или очакване за промяна (предимно в професионален план).

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през май ще преживеете неприятен конфликт от финансов характер. Това може да се случи на работното ви място или в държавна (банкова) институция, където се работи с пари. През този месец бъдете внимателни ако работата ви е свързана с пари, продажби, банка или кредитна институция. През този месец ще ви зарадва новина или предложение, което ще ви даде по-голяма яснота за една бъдеща промяна в живота ви, към която се стремите с голямо желание и амбиция. През май не се страхувайте да приемете едно предложение. То ще бъде в основата на една благоприятна за вас промяна. Може би незначителна на този етап, но много по-значима в бъдещето ви. През този месец ще ви зарадва една придобивка, включително такава свързана с вид собственост. Май вещае различни събирания, които ще изискат от вас да направите подходящ избор на подарък или да приготвите празнична трапеза в дома си. Тези от вас, които имат родственици в друг град, село или държава ще преживеят деликатни ситуации с тях, които ще предизвикат временно напрежение в отношенията. Тези неща ще ви натоварят емоционално, може би дори ще ви натъжат или разплачат, но всичко ще премине бързо и без големи сътресения. През този месец ще научите интересни новини или ще получите полезна информация чрез приятелските си връзки с хора от близо и далеч. Сега ще положите основите на едно ново приятелство, което може да има романтичен, професионален характер или да е на база общи интереси. Жените Телец ще получат покана за събиране свързано с мъж или ще имат важен разговор с такава личност. При мъжете ще възникнат тревоги или проблеми свързани с дете или млад родственик.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през май вниманието ви ще бъде насочено към важни събития в живота на дете или младеж от семейството: образование, кариера, представяне пред публика и др. Това ще бъде благоприятен месец за лечение или медицински процедури свързани с бъдещо майчинство. В някои случаи това може да има връзка с пътуване в друг град или държава. През този месец предстои раждане на дете в семейството на ваши колеги, приятели, бизнес партньори или съседи. Сега ще бъдете удовлетворени от благоприятното развитие на финансовите ви дела с приятели, роднини или с хора, които са ангажирани с ваш проект. Мнозина ще се зарадват на парични постъпления, които ще дойдат чрез роднинските ви връзки. През май ще ви се наложи да се погрижите за проблемите или здравето на близка жена: баба, майка или друга (самотна) родственица. В същото това време комуникацията ви с жени от кръга ви роднини ще бъде трудна, емоционална и чувствителна. През този месец може да ви изненада приятно жест на внимание или подарък от близък човек (най-вероятно от семейството ви). Сега могат да възникнат затруднения с хора, които имат сходни интереси и цели с вас и с които всъщност сте конкуренти или противници в една "битка". През май ще ви разтревожи неприятен инцидент или новина свързана с човек, когото познавате. Ще бъде добре да пазите личната си информация и документи, тъй като може да представляват интерес за някой, който ще иска да се възползва от вашата наивност или разсеяност. Мъжете ще получат интересно предложение от финансов характер, което ще ги накара да действат бавно и предпазливо към един успех.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през май ще имате неприятен сблъсък с жена, която има злобен или лицемерен характер. Тя определено следва свои користни цели или има свръх амбиции да завладее определена позиция в работата или в личния си живот. През този месец ще възникнат грижи около здравето или лични проблеми на мъж, който е ваш роднина. Сега ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на битов или имотен проблем в семейството. През този месец няма да имате специални очаквания за професионалните си дела и именно поради това едно събитие ще ви изненада приятно. Сега ще имате полезни и перспективни контакти и срещи с хора от друго населено място или държава. През май ще бъде добре да преосмислите по-сериозно своите отношения с родственик, с когото от доста време насам имате проблеми или неприятности. Това ще бъде един неблагоприятен месец за съдебни или юридически дела, независимо с какво конкретно са свързани. През този месец очаквайте интересни срещи или събирания предимно с приятели, бивши съученици, колеги и др. Сега мнозина ще се зарадват на пари, които ще получите за извършена услуга, допълнителна работа и др. Май ще бъде благоприятен месец за пътуване свързано с романтика, любов или флиртове. Ще преживеете неочаквана изненада от страна на непознат човек. През този месец ще имате ангажименти свързани с уреждането на финансови отношения, получаване или изпращане на пари и др. Мъжете Рак ще успеят да се запазят от лицемерните действия на колега или познат. Жените ще се радват на срещи с хора от близо и далеч.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през май ще преживеете неочаквани ситуации или проблеми свързани с родственици, които ще внесат известно напрежение в семейството. Сега ще се наложи вие да поемете под контрол нещата, да успокоите емоциите, да потърсите разумно решение. Внимание в споровете и конфликтите с хора, които са част от семейството ви, но нямате кръвна връзка с тях. В живота на ваши приятели или съседи ще възникне ситуация, заради която те ще поискат помощ от вас. През този месец мнозина от вас ще получат пари от място или човек, от където не сте очаквали. През този месец обаче има и знак за опасност от неочаквана загуба или по-голям разход на пари. През май ще се реализира едно пътуване по семейни причини (в някои случаи свързано с годеж или сватба или друго събитие от семеен характер). Сега ще получите новина свързана със здравословно неразположение на човек, когото познавате. Вероятно ще се наложи болнично лечение, хирургическа интервенция и др. През този месец ще възникне притеснение на работното ви място свързана с нов човек в колектива, нови клиенти или нови задачи. Ще успеете да се зарадвате на един успех, за който сте вложили много труд и енергия. Ще можете да изпълните една своя мечта, но благодарение на собствения си труд и амбиция. Мъжете ще са склонни да харчат повече пари през този месец. Жените ще създадат ще отделят много време за различни нововъведения в дома си. Ще изненадате близките си с нови кулинарни удоволствия или с други интересни неща.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през този месец ще имате лични или професионални затруднения с мъж, който вероятно ще бъде ваш родственик или колега. Пътуванията през този месец ще са свързани с по-голямо напрежение или ще имате някаква отговорна мисия свързана с пътуване. Сега лесно ще избухват конфликти поради липса на търпение от ваша страна. През май ще имате по-добри финансови възможности. Това ще се случи благодарение на по-доброто ви заплащане, възникването на възможност за извънредна или почасова работа. Ще сте удовлетворени по отношение на парите, но и работата ви ще бъде повече. През този месец ще получите новина или документ свързан с финансов казус, чието разрешение ще бъде във ваша полза. През май важна роля в кариерата или бизнеса ви ще има жена, която ще лансира ваша идея или повишение на по-добра позиция. Сега ще създадете неочаквано познанство, ще получите покана за среща или събиране от човек, когото познавате от скоро. Сега едно неочаквано предложение или споделена информация, може да ви помогне много за развитието ви до края на годината. Мнозина ще купят важна придобивка, която да осигури по-добър комфорт в дома. Специални очаквания за работата и кариерата си ще имат мъжете Дева. Може да сте в процес на стабилизиране на ново работно място или да очаквате покана за такова. Жените е добре да забравят по-бързо някои неблагоприятните събития от изминалите месеци. Колкото по-бързо загърбите неприятните си преживявания, толкова по-добре за вас.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през май ще посрещнете нов човек в дома си или нови съседи. Повечето от вас ще посрещнат гости, които ще останат за ден - два. Този месец ще бъде благоприятен за временна раздяла с дете (поради пътуване, екскурзия и др.) за преместване или пътуване в друг град, държава. Сега ще имате интересни и странни сънища свързани с човек от семейството ви, за които ще ви трябва време да ги разтълкувате правилно. Стари негативни любовни преживявания сега ще възприемете по един различен начин, осъзнавайки опита който сте получили от тях. През май може да очаквате добри събития свързани с пари или ще имате по-големи финансови постъпления предимно от работата си. Недейте има очаквания за лесни пари или печалби през този месец. Сега може да очаквате успешно развитие на ваше юридическо дело или при работа с адвокат, нотариус и др. Добро развитие ще има и започнала вече промяна в живота ви. Предстои ви да вземете важно решение, което сами осъзнавате, че ще бъде за ваше добро. Жените Везни ще имат среща или разговор с хора, с които ще влязат в спор или конфликт от финансов характер. Мъжете вероятно ще предпочетат да бъдат през уикенда някъде сред природата, извън дома си с приятели, на ново място и др. Ще преживеете изненада, която ще е свързана с новина, документ или предложение.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през май ще ви зарадват парични постъпления или нова придобивка, която ще имате в дома си. През този месец може да очаквате предложение за по-добра работа или да ви се появи възможност за допълнителен доход. През май ще преживеете раздяла поради различни причини, като в повечето случаи това ще е една наложителна стъпка, която тепърва ще ви въздейства положително - емоционално или професионално. Вероятно точно през този месец ще имате очаквания свързани с колеги или ръководител, но сблъсък на интереси ще промени развитието на събитията в съвсем различна посока. Любовния ви живот ще бъде сложен и събитията, които ще се развият през май ще бъдат с цел да ви окажат натиск за една промяна. Нещата обаче може да се окажат невъзможни, ако не сте готови за нея. През този месец ще обсъждате развитието на едно съдебно дело, което касае ваш близък човек или роднина. Сега ще сте склонни към компромиси за да се измъкнете деликатно от ситуация. Опита за извинение няма да ви помогне, но може да предизвика в другия човек чувства, които да са противоположни на вашите очаквания. Пре зтози месец очаквайте радостно събитие свързано с раждането на дете или успех на млад човек. Мъжете Скорпион ще проведат няколко важни семейни или бизнес срещи, съчетавайки полезното с приятното. Ще обсъждате действия или промени, които ще са приоритет за вас. Изненада може да възникне за вас чрез един неочакван късмет, шанс или предложение. Следете сънищата през този месец, те няма да са случайни. Жените Скорпион ще имат възможност да се стабилизират или да получат по-голяма яснота за любовния си или семеен живот. Събитията през този месец в голяма степен ще ви зарадват или ще потвърдят вече взето от вас решение. Особени емоции могат да възникнат от подарък, който ще получите.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през май ще ви зарадва новина свързана с мъж, когото познавате или с когото имате роднинска връзка. Ако имате дете или млад човек в дома си, обърнете им повече внимание и се опитайте да им отделяте повече време за интересни и полезни разговори. Опитайте се да поддържате важна за двете страни комуникация. Тяхното развитие се променя почти ежедневно и вие може да пропуснете важни моменти от техния живот извън стените на вашия дом. През този месец ви едно изпитание ще ви даде важен житейски урок. През май повечето от вас ще могат да очакват пари или придобивка от страна на човек от друго населено място или с негова помощ. Също така през този месец ще се зарадвате на пари в семейния си бюджет, които ще дойдат чрез увеличение на нечия заплата, пенсия, рента и др. Пред вас ще е един благоприятен месец за размисъл, за това как може да разрешите стари проблеми или неприятности. Ще получите просветление как да приключите със затормозяващи ви ситуации в дома. Възможно е да възникне малък проблем с ваши съседи, хазяи или наематели. През май ще получите една дългочакана новина или предложение, което трябва да използвате максимално във ваша полза. Ще успеете да уредите във ваша полза документ, договор или споразумение. През този месец може да настъпи един важен прелом в живота ви. След този месец много неща в живота ви ще имат съвсем различно развитие. През май жените Стрелец ще планират различни приятни изненади или ще се ангажират с развитието на интересни идеи. Ще получите радостна новина свързана с образование или кариера на дете или млад човек от семейството. Мъжете Стрелец могат да очакват през май романтични преживявания. Ще се стремите да покажете любовта си по един оригинален и запомнящ се начин.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през май ще "запретнете ръкави" за да изчистите насъбрали се проблеми, недоразумения и други подобни неща, които развалят настроението ви напоследък. Сега ще имате възможност да разрешите всякакви заплетени или сложни ситуации от миналото си. През месец май очаквайте пари чрез документ, по банков път или чрез договор. Мнозина от вас ще имат възможност за договаряне на по-висока заплата или работа при по-добри условия за вас. Ще възникне благоприятна за вас ситуация свързана с уреждане на финансов проблем или взаимоотношения чрез документ. През този месец ще имате посещение в дома си от страна на приятели или роднини, които ще споделят с вас своите сериозни проблеми и тревоги. Ще присъствате на важна или специална среща свързана с човек, който е ваш колега, ръководител или бизнес партньор. Изненадите през месец май основно ще имат връзка с деца или млади хора. Може да ви изненада новина за бъдещо майчинство, за раждане на дете и др. В някои случаи може да имате финансови отношения с дете или заради дете. През този месец ще може да очаквате добро развитие на нещата в работата или в бизнеса ви. Ще получите информация или предложение, които ще ви заредят с повече оптимизъм за бъдещето ви. Ще имате конкретен повод за радост на работното си място. През май ще сте част от събиране, разговор или решение свързано с момиче или жена от кръга ви роднини. Най-вероятно тези неща ще са свързани с важна промяна в живота и. През този месец ви предстоят повече (но добре планирани) разходи и приходи. Мъжете Козирог ще имат специални преживявания с приятели или роднини. Ако сте несемейни през този месец вероятно ще преживеете първа романтична среща с нова приятелка. Жените ще се зарадват на новини и събития свързани със семейството, с материалната и финансова стабилност и др.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през май ваши родственици (предимно по-младите) ще бъдат причина за приятно събиране в дома ви. През този месец може да изпратите дете или родственик на пътуване или гостуване при други роднини, на екскурзия, с цел работа и др. През този месец мнозина ще получат пари от родственик от близо или отдалеч. Не очаквам да има изненада в едно такова събитие, но винаги може да възникне непредвидена промяна. Родените под знака на Водолей ще могат да зарадват през месец май близките си с допълнителни пари в семейния бюджет. Мнозина от вас сега ще имат ангажименти свързани с пари от наследство, наем или рента, пенсия и др. Сега се пазете от загуба или повреда на документ от финансов характер (банкова карта, спестовна книжка, електронни данни и др. През май ще очаквате разговор с приятели, които са си позволили да ви обвинят или обидят с нещо. На този етап ще очаквате по-скоро извинение или обяснение от тяхна страна, отколкото вие да направите нещо подобно. През този месец ви предстои среща с мъж, която ще е по-скоро от семеен, финансов или професионален характер, отколкото романтична среща. Също така сега ще бъдете поканени на събиране свързано с мъж (приятел или роднина). Жените Водолей ще имат повече ангажименти с жени от семейството си. Ще имате силна връзка или специални действия с тях, свързани с най-различни важни житейски теми и ситуации. Мъжете ще имат повече ангажименти свързани с тяхната работа или собствен бизнес. Ще се зарадвате на важно събитие, което ви предстои да преживеете или на едно предложение. Също така месец май ще бъде време за романтика и любов. Дори да нямате приятелка или съпруга сега е време да си потърсите.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през май ще имате различни поводи за радост след период на различни затруднения или неудачи. Сега ще бъде даден шанс да постигнете един успех и той не бива да бъде пропуснат. Пред вас е месец на промяна, която ще бъде важна поради различни обстоятелства в живота ви. Месец май ще бъде благоприятен месец за развитие на съдебно дело независимо от неговия характер. Сега обаче може да останете разочаровани или излъгани за пари, които ще имат връзка с човек от семейството ви. През този месец организирането на предварителни планове и задачи за изпълнение няма да ви бъде в голяма помощ. Месец май ще бъде благоприятен период за развитие на професионалните ви и бизнес отношения. Сега ще можете да постигнете успехи с много амбиция и последователност в действията си. Ще получите неприятна новина или ще преживеете трудно събитие свързано с човек, който е ваш роднина или по някакъв начин има връзка със семейството ви. По-сложно ще бъде този месец с брачните отношения на някои представители на зодия Риби, които са нестабилни, проблематични и напрегнати през последните месеци. Една нова криза в отношенията ви може да сложи край на съжителство ви. През този месец ще се откажете от един свой план или обещание поради възникване на нови обстоятелства, които ще изискат подобна промяна. Пазете се на работното си място от някакъв вид материална или интелектуална кражба. През май предстои събиране в дома ви, което ще ви донесе много емоции и настроение. За жените този месец ще бъде време на важни събития в семейството, които ще трябва да приемете такива каквито са. При мъжете може да възникне ситуация в любовта, която ще изиска вземане на решения, провеждане на откровен разговор и други сериозни действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари