Дневен хороскоп за 25 февруари 2018

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Направете промени в живота си.Поставете успешно начало на важни делови разговори.

Ще се чувствате много по-бодри и настроението ви ще е твърде оптимистично. Ако сте съсредоточени и мобилизирани за реализиране на целите си, неделя ще бъде напълно успешен. Очертава се изразителен успех за Близнаците, които ще насочат вниманието си към цели, чиято реализация са подготвили предварително, а не по дела и въпроси, които изглеждат лесно решими, въпреки че не сте действали по тях. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи.

Овен

Ако сте непредпазливи, след време ще изживеете разочарования. В професионален план едва ли ще имате някакви задръжки, а личните отношения може да са в най-благоприятния си вид. Голяма е вероятността да промените характера на своя връзка утре при това по два напълно противоположни начина. Емоцията ви пречи да работите активно. Ще прекарате вечерта на приятно място.

Телец

При мнозина от Телците може да се говори за известен застои в деловата сфера, който вече предизвиква безпокойства у онези, които са ангажирани в бизнеса. Възможни са не само конфликти, но и други непредсказуеми последици. Подходящ ден за разговори “на високо равнище”. Желанието ви да се видите с конкретен човек ще се удовлетвори, разбира се по ваша инициатива. Внимавайте да не възникнат неразбирателства както с човека до вас, така и в отношенията с приятелите или с хората от екипа ви.

Близнаци

Към обед Луната навлиза във Вашия знак и бърза на среща с Венера. Аспектът ще преобърне нещата във Ваша полза и интерес, ще привлече благоприятната случайност в любовта и личните връзки и ще Ви помогне да изживеете приятни моменти. Имайте предвид обаче, че, ако става дума за нещо мащабно, ще трябва да се заредите с търпение, а може би е по-разумно да отложите първата стъпка за късното лято. Светът е вашето огледало, ако му се усмихвате, и той ще ви се усмихва, ако му се мръщите, и той ще ви се мръщи. Неочаквано е възможно да ви предложат нещо, на което се надявате от доста време. В неделя отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим.

Рак

Периодът е белязан с космическата енергия, поради което трябва да сте по-внимателни в общуването, особено с любимия човек. Склонността ви към тайни и скрити неща може да ви доведе до неловки ситуации и някои недоразумения. Ако все пак се захванете с трудоемки задачи и установите, че ще ви е трудно да се справите, то потърсете помощ. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока. Ще се наложи да се справите с доста препятствия утре, но това ще ви бъде само от полза.

Лъв

През неделя е възможно да попаднете в проблемна ситуация в партньорските си взаимоотношения – добре ще е да я избегнете. В утрешния ден ви очакват нови предложения.Не бързайте да инвестирате получените пари. Ако е необходимо, може да проведете разговор с човека до себе си, както и да се погрижите заедно да усетите емоционален комфорт. Утре може да пътувате – сами или с човека до себе си, както и да обърнете по-голямо внимание на отношенията, които поддържате. Разговорите няма да ви донесат успех, ако сте ги уговорили за утрешния ден.

Дева

Възможностите ви за напредък и печалби са изразителни, но необходимостта от реорганизация в някакво направление все още е актуална за мнозина и предстои да я осъществите.Не отлагайте безкрайно, за да не закъснеете. Опитайте се да приложите някакво нестандартно решение, но бъдете предпазливи. А без тях определено ще ви трябва доста време, за да се справите. Процесът ще е интензивен и напрегнат. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си.

Везни

Един от критичните дни за месеца, в който тенденцията към спорове, скандали и неразбории достига връхната си точка. Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. За радост най-малко тревоги ще ви създават близките, което си е добра новина.Всичко това ще ви накара да потърсите компанията на приятели, с които да разпуснете. Утрешният ден не е подходящ за твърде активна комуникация. Моментът е подходящ за нови и искани начинания.

Скорпион

С напредването на утрешния ден ще се чувствате все по-сигурни в себе си. Починете си и потърсете приятни за тялото и душата ви занимания, уединението ще ви помогне да намерите решение на въпроси, които ви притесняват. Скритите ви врагове ще действат така, но вие ще ги видигте от далеч. Предстоят промени, засягащи позициите на човек, който ви помага и подкрепя. Утре вечер си починете добре, заобиколени от любимите ви хора.

Стрелец

Помнете, че ключовата дума на периода е „свобода“, така че необоснована ревност и всеки опит за задушаване на човека до вас или спрямо вас може да предизвика бурна реакция. Уговорете провеждането на делови разговори. Отношенията ви с околните може да са малко по-емоционални от обикновено. Ярко активни сте за деловата си реализация, ще се заемете и с отстраняването на пречещи фактори, но постигането на желаните резултати едва ли ще осъществите в пълнота. Следете как се развиват отношенията ви.

Козирог

Не рискувайте с начинания, а завършете започнатото. Можете да се доверите на свой близък, който има достатъчно опит в дейността, която ви интересува. Подвластни сте на проблеми, на интриги, заради неумение да признаете собствени си грешки, които затрудняват приближаването ви към целта. Избягвайте да влизате в конфликтни ситуации в екипа, в който се намирате. Личните ви задачи не са много през утрешния ден, което за някои от Козирозите е добре дошло.

Водолей

Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Посветете свободното време на любимия човек. Предстои ви динамична и интересна седмица, за това сега се насладете на заслуженият си потенциал. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Не иронизирайте събеседниците си, ако доловите техни грешки или липса на знания по обсъжданите въпроси.

Риби

Бъдете по-критични към себе си. Търсите различни начини за реализиране на ангажиментите си в дългосрочен план и не е изключено скоро да се похвалите с подобно постижение. Среща, която от доста време уговаряте, ще бъде отложена или няма да оправдае очакванията ви. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Може да обмислите варианти за предстоящите през следващия месец празници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари