Дневен хороскоп за 25 февруари 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Пасивен ден, който трябва да се посвети на вътрешния мир на човека

Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията.

Това е ден за съсредоточаване и самовглъбяване. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо.

Не трябва да се бърза, напротив, нужно е да се прояви повече разсъдливост. Препоръчват се очистителни процедури. Противопоказно е физическо натоварване, тъй като всяко такова води бързо до енергийно изтощение.

Луната е на празен ход от 05:26ч до 18:29ч. Това време е подходящо само да почивка или рутинна работа. Не предприемайте нищо важно, тъй като усилията ви ще отидат напразно или дори да стане, ще е много трудно и с много нерви.

Овен 

Смущаващата новина, която привлича вниманието ви, не е причина да загубите контрол над собствените си емоции. Необходимо е внимателно да проверите всичко и да разберете какво да правите във връзка с текущата ситуация. Тогава напрежението ще спадне от само себе си.

Телец

Лоши новини относно вашите планове и намерения. Но опитът на някой да ги промени, да им повлияе, да ви принуди да действате в интерес на другите не е факт, а само намерение. И ако предприемете необходимите стъпки, тогава всичко ще си остане на мястото.

Близнаци 

Фактът, че понякога сте обхванати от безпокойство или нервност, не е нищо неочаквано. Носите твърде голяма тежест на раменете си. Ако не възнамерявате да забавите темпото на живота си, намерете поне няколко минути, за да поемете дълбоко въздух преди да продължите.

Рак 

В някаква ситуация ще трябва да защитавате интересите си. Конфликт, борба за оцеляване, отстояване на собственото мнение - всичко това ви очаква в близко бъдеще. Но е важно да се разбере, че има какво да защитавате и за какво да се борите. И освен вас никой не може да защити това, върху което другите могат да посегнат.

Лъв 

Сила, мощ, бързина, готовност за действие – вие сте обзети от жажда за активност и жажда за действие. И най-важното е, че има какво да правите и с какво да се занимавате. И във всичко, което правите, успявате, вдъхвайки все повече увереност в собствените си способности.

Дева 

Опитайте се да разрешите настоящите проблеми възможно най-скоро, за да постигнете отново вътрешен мир и да имате повече свободно време. Вярата ще ви помогне в трудни моменти. Вярвайте в бъдещето; очаквайте с нетърпение това, което ще дойде.

Везни 

Реализация на идеи, осъществяване на мечти, усилия за постигане на целите – каквото и да правите, ще постигнете успех във всичко. Но в същото време не трябва да забравяте, че за всичките си постижения и успехи трябва да сте благодарни не само на себе си, но и на своя Ангел Покровител, който е помогнал със своята идейна сила.

Скорпион 

Чувствате се отлично, в добра кондиция. Понякога бялата лъжа е наистина неизбежна мярка. Ако го направите за правилното нещо и успеете да оправдаете правилно действията си, значи е добре. Но внимавайте, вървите по опасно тънък лед.

Стрелец

Понякога пътят е по-важен от целта, защото именно той формира личността ви. След преодоляване на всички неприятности и притеснения ще бъдете много по-силни и нищо няма да ви попречи да се насладите на заслужената награда, която ви предстои. Но трябва да имате търпение.

Козирог 

Апатия - така можете да определите състоянието си на този етап от живота. Това е съвкупност от няколко компонента, като напрежение, стрес, умора, чувство на самота и безполезност, неразбиране от другите, фактори, които неочаквано са посетили душата ви. Но всичко това не е реално, а само привидно и ще премине много, много скоро.

Водолей 

Възможно е да постигнете целта си, но за това, не трябва да жертвате комфорта и вътрешния мир. Вие сте прагматични реалисти и знаете какво искате от този живот и как възнамерявате да получите всичко.

Риби 

Звездите ви приканват да останете пасивни, да не предприемате никакви реални стъпки. Може да мислите, да прави планове - в това не ви ограничава нищо, но всяко действие, което предприемете в момента, може да не доведе до това, което очаквате. Това не е застой, просто изчакайте, докато му дойде времето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари