ГДБОП разпитвали безследно изчезналия Константин за убийството на Иво Стаменов

0
МВР тотално мълчи за случая
МВР тотално мълчи за случая

Безследно изчезналият Константин Найденов е бил разпитван в ГДБОП за убийството на данъчния шеф Иво Стаменов.

Това съобщиха негови близки, предаде FROG NEWS.

Както съобщихме по-рано мъжът, за който има съмнения, че имал информация за престъплението, потъна вдън земя в понеделник. МВР тотално мълчи за случая.

Според запознати, Константин бил привикан в ГДБОП заради покушението на Стаменов. Много от въпросите на антимафиотите били свързани както с екзекуцията, така и с конкретни сделки на имотната мафия. Твърди се, че двете теми били свързани. Не се изключва вероятността изчезването на мъжа да е пряко свързано с показанията, които той е дал.

Ако е така, това ще е поредният случай в България за физическа саморазправа със свидетел на полицията. Няма дадни, след разпита, на Константин да е била осигурена охрана. Не е ясно и дали показанията са били от решаващо значение за разплитане на дръзкото посегателство срещу данъчния началник.

Припомняме ви, че 53-годишен Хрисим Хрисимов беше разстрелян в столицата, в края на 2014 година. Той е трябвало да свидетелства срещу незаконната дейност на голям престъпен бос. Часове преди това, обаче неизвестен засега убиец затвори устата му завинаги, като прати над 15 куршума срещу него с пистолет "Макаров". Същата съдба споходиха още Красимир Горчев-Шмид, както и майката на наркобоса Константин Дишлиев- Йорданка Запрянова.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари