Живко Коцев: Съпругата на Мартин Божанов е служител на ГДБОП

1
Установени са ценни свидетели на убийството, заяви главният секретар на МВР
Установени са ценни свидетели на убийството, заяви главният секретар на МВР Видео: БНТ

Установени са ценни свидетели на убийството, заяви главният секретар на МВР

Съпругата на Мартин Божанов - Нотариуса, който беше убит показно снощи в столичния кв. "Горна баня", е служител на ГДБОП.

Това потвърди главният секретар на МВР Живко Коцев. Той уточни, че тя е уволнявана от ГДБОП, обжалвала е отстраняването си и е възстановена от съда на работа. В момента е в майчинство.

Днес предстои втори оглед на мястото на покушението. За момента е ясно, че със сигурност Божанов е станал жертва на стрелба с огнестрелно оръжие. Какъв тип е то и от какъв калибър, тепърва ще се уточнява.

Днес разследващите ще се опитат да установят и къде точно е бил позициониран стрелеца - в или извън комплекса, в който се е намирал Божанов.

"Открити са доказателства, относими към производството. Установени са ценни свидетели. Има предположения за мястото, откъдето е произведена стрелбата. То ще бъде огледано, за да се установи посоката на оттегляне и мястото. Близо е до комплекса и ще се установи къде е бил позициониран стрелецът. Касае се за стрелба с огнестрелно оръжие, по свидетелски показания - 2 или 3 изстрела", посочи Живко Коцев, предаде БНТ.

Той допълни и че тепърва разследващите ще проверяват миналото на жертвата и в какви скандали е бил замесен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    до 1
    А бе, дебил! Да те таковам в експерта. Ако печелиш от 2% лихва, то по-добре си дръж парите на работнически влог в някоя банка, бе смотан!:) В Булгаристан ОЛП е почти 4% за година. Стига си копирал тая простотия, бягай другаде да спамиш!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари