ВСС назначи Яна Илева за трети заместник окръжен прокурор в Русе

2
Разкрита е трета щатна длъжност, която се зае от досегашния районен прокурор Яна Илиева
Разкрита е трета щатна длъжност, която се зае от досегашния районен прокурор Яна Илиева

Разкриха трета щатна длъжност за заместник окръжен прокурор в Русе

Прокурорската колегия на ВСС определи трета щатна длъжност за заместник-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура - Русе чрез трансформирането на една свободна длъжност „прокурор" от щата на органа и назначи Яна Илиева - районен прокурор на Районна прокуратураРусе да заеме тази длъжност, считано от датата на встъпване в длъжност, пише БРЯГ

Мотивът за взетото решение е, че ръководството на административната дейност на Окръжна прокуратура – Русе все по-трудно се осъществява от един административен ръководител и само двама заместници. Колегията определи за изпълняващ функциите „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратураРусе, Ирена Костадинова - заместник- районен прокурор на Районна прокуратураРусе, считано от датата на встъпването в длъжност на Илиева като заместник-окръжен прокурор на Русе и до встъпване в длъжност на нов административен ръководител, съобщиха от ВСС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Къскет Гошу Шансъ речи:
    Простите роби от районна да блъскат до пенсия, нищо че някой дори имат научни степени.
  • 13
    1
    Стройната Янка
    Браво на кукловодите - Пеевски и Нунев! За пореден път Гошо Шанса заобикаля конкурсното начало за израстване!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари