Разследват русенец, малтретирал домашния си любимец

1
Районна прокуратура - Русе погна стопанина, който отряза ушите на кучето си
Районна прокуратура - Русе погна стопанина, който отряза ушите на кучето си Снимка: Dunavmost

Районна прокуратура - Русе погна стопанина, който отряза ушите на кучето си

Образувано е досъдебно производство във връзка с проявена жестокост от стопанин към кучето си, съобщават от Районната прокуратура в Русе.

В края на месец февруари 2024г. в прокуратурата постъпила преписка от ОД на МВР – Русе относно това, че Р.З. от гр. Русе е отрязал ушите на кучето си порода „Питбул“ и го е ударил с брадва. Незабавно след това с постановление на Районна прокуратураРусе е било образувано досъдебно производство за проявена жестокост към животното, като му е причинено противозаконно трайно увреждане.

Към настоящия момент по делото се провежда разследване под ръководството на Районна прокуратураРусе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Само
    Той, че за бой и за затвор е ясно. Въобще не е тема за спор. Но изказване "Такива не трябва да живеят!"???? Да, той е бил изключително жесток към едно кученце, беззащитно, макар и сериозна порода, но все пак беззащитно спрямо макетно ножче и брадва и Все пак да казвате, че един човек не трябва да живее, защото е наранил животно, то това означава, че цените живота на животното пред този на човека. Което е признак за сериозно развита психопатия. Да не се чудите защо има много кора, които странят от т.нар. "кучкари".
  • 1
    3
    Jbkhbkhb
    Затвор! Аааа…не…. Защо да го храним и гледаме там та таш гръб!Такива не трябва да живеят!
  • 3
    2
    mischi
    Максимална присъда!
  • 9
    1
    Балканеца
    Такива изроди трябва да са в пандиза за много дълго време. Само че ние съществуваме в кочина и ще мине я с пробация, я с условна и глобичка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари