Повдигнаха две обвинения на шофьора, прегазил 17-годишната Виктория

0
Близките на момичето настояват за справедливо наказание
Близките на момичето настояват за справедливо наказание Снимка: Кадър bTV

Близките на момичето настояват за справедливо наказание

Две обвинения ще повдигне на прокуратурата на шофьора на автомобила, прегазил 17-годишното момичето от Гърмен. Той е задържан за 72 часа. Шестимата, свързани с трагедията, са подложени на детектор на лъжата, резултатите се очакват.

В квартал „Кремиковци“ в Гърмен няма напрежение. В дома на почернената майка на 17-годишната Виктория са се събрали много хора. Разказват ни, че я видели за последно в събота, когато се върнала от магазина, предава bTV.

Имаше тука една стара жена починала и каза ми така: „Мамо, аз ще вървя до долу да гледам“ и както излезе дъщеря ми, повече не се върна“, казва Зоя Огнянова, майка на загиналата Виктория.

Според проверяваната версия момичето се качило в колата на бившия си приятел, но в един момент опитала да скочи и така е ударена от друг автомобил с четирима младежи в него.

Тя е бягала там по полето, имало е някаква такава ситуация, при което е върната в колата пак, вътре дали е бита или не, това никой не може да каже, това могат да кажат разследващите органи“, коментира заместник-кметът на Гърмен Владимир Донков.

Шофьорът, ударил Виктория, седнал зад волана след употреба на наркотици. Под въздействието им били и останалите в автомобила.

Тия хора, дето са го направили, трябва да се наказват, тя иска справедливост, иска да се накажат. 20 години затвор за тоя, дето го направи“, казва близка на загиналата Виктория.

Какво ще се случи със задържаните, ще стане ясно след като излязат резултатите от детектора на лъжата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари