Пенсионер се обеси на терасата си в Бургас

4
Екип на Спешна помощ пристигна на място почти веднага, но не успя да реанимира възрастния мъж
Екип на Спешна помощ пристигна на място почти веднага, но не успя да реанимира възрастния мъж Снимка: Флагман.бг

Възрастният мъж бил с влошено здравословно състояние, оплаквал се е от болки в корема и проблеми с простатата

Възрастен бургазлия сложи край на живота си, след като увисна на бесило от терасата на жилището си, съобщава „Днес България“ от мястото на инцидента, предава Флагман.бг.

78-годишният Толбухин е изчакал съпругата му да отиде до магазина, след което написал предсмъртното си писмо, направил бесилка на терасата и увиснал на нея за ужас на съседите си. Трагедията се разиграва в блок 85 в бургаския квартал „Славейков“.

Пенсионерът бил с влошено здравословно състояние, оплаквал се е от болки в корема, имал и проблеми с простатата. Екип на Спешна помощ пристигна на място почти веднага, но не успя да реанимира Толбухин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Магелан
    Тези мародери политиците за пореден път употребиха пенсионерите за свойте си лични цели като ги излъгаха че ще им увеличат пенсиите .Преди изборите само да гласуват за техните партийни интереси.Е Радостави ще бъде кратка Радостта ви ще бъде кратка Следващите избори са февруари.
  • 4
    3
    Късметлия е ...
    Вероятно разбрал е, че няма да има и увеличение на пенсията ...
  • 0
    2
    Виолета Иванова
    Докато не разрешите в България евтаназията,така ще е ,ще плашим съседите,кой на въже ,кой от балкона...Не зачитате правото на човек да си замине спокойно и без мъки.
  • 11
    1
    Дедо Чочко
    До къде ни докараха тези/нехора/в парламента.Безпаричието и възраста ще откарат доста до тази случка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари