Осъдиха 39-годишен мъж за разпространение на наркотици в Русе

1
Една година и половина затвор и 10 000 лева глоба за държане с цел разпространение на наркотици
Една година и половина затвор и 10 000 лева глоба за държане с цел разпространение на наркотици Снимка: Dunavmost

Една година и половина затвор и 10 000 лева глоба за държане с цел разпространение на наркотици

По обвинение на Окръжна прокуратура – Русе, 39-годишен мъж е осъден на една година и шест месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим и на глоба в размер на 10 000 лева за държане с цел разпространение на наркотични вещества.

Обвиняемият И.Б. е признат за виновен в това, на 18.03.2022 г., в гр. Русе, в условията на опасен рецидив, без надлежно разрешително, издадено по реда на Закона за контрол на наркотичните вещества и прекурсорите, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – хероин с нето тегло 4,776 грама и метамфетамин с нето тегло 5,07 грама, всичко на обща стойност 556,59 лева.

И.Б. е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Осъден е след одобрено от съда споразумение, което има последици на влязла в сила присъда. На основание чл.53 от НК наркотичните вещества, предмет на престъплението са отнети в полза на държавата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    .......
    Браво!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари