Осъдиха наркодилър в Русе

1
20-годишният Х.С. е осъден на една година и шест месеца затвор
20-годишният Х.С. е осъден на една година и шест месеца затвор Снимка: Dunavmost / архив

20-годишният Х.С. е осъден на една година и шест месеца затвор

По обвинение на Окръжна прокуратура – Русе 20-годишен мъж е осъден за държане и разпространение на наркотични вещества. Х.С. е признат за виновен за това, че в периода от началото на месец октомври 2022 г. до 11.10.2022 г. в гр. Русе, в условията на продължавано престъпление – на два пъти, без надлежно разрешително по Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите, придобил от неустановено лице и държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – MDMA (3,4-метилендиоксиметамфетамин), общо 119, 33 грама, таблетирани в 233 броя сини таблетки, на обща стойност 4773,20 лева. На 10.10.2022 г. и на 11.10.2022 г., в гр. Русе, той е разпространил екстази-таблетките, чрез продажба на Б.Т. и на П.Р. Престъплението е квалифицирано по чл. 354а, ал. 1, пр. 3, пр. 4 и пр. 5 вр. чл. 26, ал. 1 от НК.

Х.С. е осъден на една година и шест месеца „лишаване от свобода“, което да изтърпи при първоначален „строг“ режим и на „глоба“ в размер на 2 500 лева.

По отношение на Х.С. е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ и съдебният акт е приведен в изпълнение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    1234
    Я да те заловят в съседна Гърция или Турция с такова количество синтетична дрога да видиш ... Присъдите са като за световно и втори път и да искаш, няма! Ще те забравят роднините.
  • 2
    2
    234467
    И когато влезе в затвора един хубав бой!!!!Хора тези изверги трудно ще спрат без бой!!!
  • 3
    1
    Sy
    Много по- строги наказания са нужни за справяне с наркоманията! Присъдата трябва да е такава, че втори път сериозно да се замисли да извърши нещо подобно. 1 година е нищо ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари