"Комсомолская правда": 9 861 руски войници са загинали в Украйна

5
Русия отрича тези цифри
Русия отрича тези цифри Снимка: Bloomberg

Русия отрича тези цифри

В изключително необичайно признание проруски таблоид съобщи, че 9 861 руски войници са загинали в Украйна, предаде БГНЕС.

В своя статия "Комсомолская правда" съобщава точната цифра на загиналите. Последните официално публикувани данни за загубите на Москва във войната са 498.

Многократно Русия е обвинявана, че умишлено е подценила загубите си досега в конфликта, като съобщава за стотици убити войници, докато Украйна твърди, че броят всъщност е хиляди, пише Скай Нюз.

Списъкът включва един генерал-майор, седем полковници, един морски капитан първи ранг, девет подполковника, 20 майори и 70 младши офицери. Останалите са подофицери или редници.

Киев твърди, че убитите руснаци са общо над 15 000.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари