Христо Иванов: България трябва много бързо да реши как ще се защитава от агресията на Кремъл

0
И вчера, и днес коалицията ясно показва, че е достигнала своя концептуален таван да функционира, заяви съпредседателят на ДБ
И вчера, и днес коалицията ясно показва, че е достигнала своя концептуален таван да функционира, заяви съпредседателят на ДБ Снимка: bTV

Според него коалицията трябва бързо да повиши коефициента си на полезно действие

България трябва много бързо да реши как ще се защитава от агресията на Кремъл, който се опитва да преразгледа целия международен ред в Източна Европа не просто териториалните граници на Украйна и включително статута на страни като България.

Това заяви в студиото на „Лице в лице“ по bTV съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

Според него коалицията трябва бързо да повиши коефициента си на полезно действие и да започне адекватно да реагира на кризата в Украйна и на всичко, което следва от нея.

И вчера, и днес коалицията ясно показва, че е достигнала своя концептуален таван да функционира. От друга страна, ясно осъзнаваме, че страната не може да бъде хвърлена в условия на липса на управление, да бъде свален този кабинет или да се отиде към избори“, заяви още Иванов.

Той добави, че от „Демократична България“ не ги е страх от избори.

„Ние нашето ще си го вземем. Ако в тези условия, страната сега отиде на избори е абсолютно непредсказуем още един момент на криза. Страх ме е от това, че екстремисти като „Възраждане“, които с такова чудовищно наслаждение експлоатират страховете на хората, могат да превърнат една кампания в огромен обществен пожар. България има нужда от спокойствие и ясно лидерство“, заяви Иванов.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Заарата
    Христо е от коляното на ''Бойкикиеви " ! А те са виден род от АБПФК -София ! От тук нататък - мислете що за човек е и как е попаднал коалиция с ДСБ !
  • 5
    2
    Spermaman
    Глисто, глистоо, радвам се че не гласувах за теб! Агресията на Кремъл с/у България е само в малката ти главица. На другите избори и 1% няма да хванете, капути!
  • 9
    1
    ]]==[
    Разбира се, че този на снимката е национален предател на България, щедро платен и продал се на сащ за 30 сребърника! Този на снимката е хибрид, цял живот е плюл само по Русия, дава му се трибуна винаги! Такива като този на снимката - отнемане на българското гражданство, марш в сащ за смяна на пола, след това от сащ като негова родина да му дадат каска и шмайзер и да се засели в усрайна! Този на снимката е върл българофоб/русофоб, той е чужденец за България! Нека да се напомни, че сащ е световен агресор, световен терорист, сваля правителства, убива министри, премиери, президенти, назначава посочени от сащ "заместители" - както се сучва в България! сащ е враг за живота на човечеството!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари