Два живота си отидоха. Два въпроса остават

5
Прокуратурата се мята настървено, колчем види възможност да тормози политически неудобен човек
Прокуратурата се мята настървено, колчем види възможност да тормози политически неудобен човек

Главният прокурор Иван Гешев: "Прокуратурата е последна преграда пред беззаконието и престъпността"

в това време:

Рецидивист, с над 50 наказателни постановления, задържан от ГДБОП за черно тото през 2010 г., задържан за разпространение на наркотици, профучава с огромна скорост на червено и убива две момичета. Убива ги, на място. По чудо няма други жертви. Само преди месец този човек хванат, че е карал дрогиран, взета му е книжката. И толкова.

Това е горе-долу всичко, което трябва да се знае за "последна преграда пред беззаконието и престъпността".

Два живота си отидоха. Два въпроса остават:

- Направила ли е прокуратурата през годините всичко възможно той да е в затвора?

- Дали е възможно той да е сключил споразумение с прокуратурата и затова да е бил на свобода и да е отнел живота на двете момичета?

Прокуратурата се мята настървено, колчем види възможност да тормози политически неудобен човек. Но като стане дума за индивиди като горния, удобно се прави на разсеяна.

Все още ли има някой, който не разбира колко много е нужна реформа на тази остаряла сталинистка структура? Колко животоспасяваща би била...

Жалко за младите животи. Съболезнования на близките.

Любомир Аламанов, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    4
    до 3
    Държавата е това, което ти си избрал да е. Харесваш ПП. Между другото, кога ще ми кажеш за кои дебили си гласувал последните няколко пъти, бе бакшиш?:)
  • 12
    3
    daskal
    Въпросът е един. Къде е държавата?
  • 14
    2
    плюс-минус
    Два млади живота бяха погубени от наркоман, управлявал автомобил с отнета и с друга фалшива книжка.... Ами ако тези, които ни управляват, също са подвластни на нещо си, защото и един от тях беше подписал невярна декларация? А, другарко Нинова и ДП? Защо трябва да ИМ вярваме? Защо трябва да ВИ вярваме?
  • 3
    1
    Гошо куче лошо
    Всяко лято е така. Безопастнотта е съвкупността от всички фактори. Проблемите са повече от един. Най-големия проблем е комбинация от 20 по-малки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари