Дневен хороскоп за 25 септември 2022

2
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Събитията в неделя могат да продължат да предизвикват у вас неспокойствие, несигурност, а в някои случаи и страх за бъдещето

Много важно ще бъде да се научите да организирате и най-дребните или незначителни на пръв поглед неща. Всяко отлагане на една или друга задача, като лавина в скоро време ще ви затрупа с много повече задачи, които може да създаде нежелан хаос в живота ви и много конфликти с хората около вас. Този ден ще изиска много търпение и издръжливост на предизвикателства, които ще възникнат от различни източници или събития.

Утре ще бъде важно да избягвате да реагирате и да решавате прибързано или грубо. Във въздуха има достатъчно напрежение през този период, така че не го подклаждайте със своите действия и реакции.

Овен

Това е ден, в който да действате твърдо и категорично. Сега не може да си позволите да пропускате възможности за себереализиране.

Телец

Това е ден, в който ще ви се отдаде възможност за случайна среща с приятел. Макар и кратки часовете ще ви дарят с много щастие.

Близнаци

През този ден не бъдете прекалено подозрителни към всичко ново. Дайте си възможност да се запознаете с предстоящото, преди да го отречете.

Рак

През този ден не бързайте да се сърдите на партньора си. Има много варианти за решаването на даден проблем и най-добрите са мирните.

Лъв

Тази неделя някой ще ви забележи. Ако сте сами и необвързани помислете дали да не отделите и вие повече внимание на другия.

Дева

Тази неделя ще създадете нещо красиво. Може да не е шедьовър, но важното е, че сте вложили от себе си. Не позволявайте да ви критикуват.

Везни

През този ден ще може да преодолеете много от страховете си. Направете така, че да не позволявате да надделяват над вас.

Скорпион

Тази неделя не пестете добрите думи. Някой неимоверно има нужда от тях. Бъдете щедри и ще ви бъде отблагодарено с щастие.

Стрелец

Тази неделя не оставайте у дома. Имате нужда от повече общуване и с повече хора. Излезте, обменете мнение, забавлявайте се.

Козирог

Тази неделя подайте ръка, само ако това бъде поискано. Не се месете само, защото имате желание. Спазвайте границите на другите.

Водолей

Тази неделя не бързайте с решенията, но и не протакайте прекалено. Намерете баланса, златната среда. Напълно възможно е.

Риби

Тази неделя ви очакват чудеса и много приятни изненади. Заслужили сте всичко хубаво, което ви се случва - радвайте му се от сърце.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари