Даниел Лорер: Явно сме разочаровали политическите амбиции на президента

0
Румен Радев сложи половин милион избиратели под шапката на шарлатаните
Румен Радев сложи половин милион избиратели под шапката на шарлатаните Видео: bTV

Не приляга на висотата на президентската институция да дава емоционални и унизителни оценки на политически партии в България, заяви той

От самото създаване на „Продължаваме промяната“ казахме: „Благодаря на президента , че поведе протеста (б.р. през 2020 г.), но ние никога няма да бъдем президентска партия. Винаги ще бъдем независими и ще отстояваме това, което смятаме за важно за бъдещето на страната“.

Това заяви в студиото на „Лице в лице“ по bTV Даниел Лорер от „Продължаваме промяната“.

Не приляга на висотата на президентската институция да дава емоционални и унизителни оценки на политически партии в България. Политическите партии са израз на хората и техните идеи. Зад „Продължаваме промяната“ има половин милион избиратели, той ги сложи всички под шапката на шарлатаните“ – така Лорер отговори на изказването на държавния глава от вчера: „Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора. Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни за промяна. За съжаление, българите получиха лъжа. Ще надживеем тази шарлатания."

По думите на депутатът от ПП духът на Конституцията е много ясен и президентството трябва да обединява.

"Президентът е символът на този, който ни прави една нация. Такива изказвания ни делят. Това е ясен знак, че разривът между "Продължаваме промяната“ и президентството има други корени. Президентството има политически амбиции и тези политически амбиции "промяната“ ги е разочаровала. Явно това не се е понравило и сега наблюдаваме едно крайно разграничаване и нищо чудно някъде в страната да се случват инжинеринг на допълнителни политически проекти“, заяви още Лорер.

Той допълни, че всички структури на БСП, ГЕРБ, ДПС са в пълна безопасност.

"Никой от ПП не ги е взимал и няма и да ги взима. Всички структури, които се въртят около ПП, са напълно независими. Истинската причина г-жа Нинова да се тревожи е изключително тежката електорална съдба на БСП в последните години, от близо милион гласове, те имат близо 200 000“, добави Лорер.

Според него бездействието на БАБХ, откакто ПП не я управлява е доста очевидно. Той допълни, че те не се явяват на делата, които са заведени. Припомняме, че вчера ПП внесе сигнал в ДАНС "срещу мафията в БАБХ“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    jJJjj
    Слушах го по радиото и ми заприлича баш на евреина и проверих тук и бях прав! Каквото го пита с лице на мишка - водещата - толкова шикалкавеше този евреин. Тя го пита едно, а той се опитва да лъже, лъже, лъже.... Дори срам не го хвана от изречените лъжи! И това са американски представители, пратени в България да рушат всичко!
  • 3
    4
    Този
    Румен е Българско име Радев е българска фамилия а твойто не звучи така Затова се съмнявам България да ти е мила
  • -6
    3
    До 1
    Ако знаеш само руското посолство, на колко хора у нас натиска копчепо - пулт огромен...
  • 5
    2
    Мечтател
    Ех, ако беше поживял Адолф още някоя годинка, светът щеше да бъде едно чудесно място за живеене – нямаше да има нито чифути-милиардери, нито цигани-мародери!
  • 5
    1
    ...
    Педьо, недей лъга. Зависими сте от посолството на сащ. От там ви натискат копчетата на всички и за всичко. Нещастници.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари