Йордан Терзийски: Служебното правителство спира битките, които започнахме

0
Дали президентът може да излезе на площада с вдигнат юмрук, както преди 2 години, попита депутатът от "Продължаваме Промяната"
Дали президентът може да излезе на площада с вдигнат юмрук, както преди 2 години, попита депутатът от "Продължаваме Промяната" Снимка: БГНЕС

Дали президентът може да излезе на площада с вдигнат юмрук, както преди 2 години, попита депутатът от "Продължаваме Промяната"

Останахме верни на нашите избиратели. Обещахме, че ще се борим срещу всеки един модел, който нарушава принципите на правовата държава. Ходим свободно сред гражданите и говорим с тях. Дали г-н Радев може да излезе на площада с вдигнат юмрук, както преди 2 години? Това заяви депутатът от "Продължаваме Промяната" Йордан Терзийски в студиото на "Говори сега" по БНТ.

По думите му не е видял Радев да е на едно мнение с протестиращите на площада заради хартиената бюлетина. Според него президентът се е компрометирал, давайки лични оценки и създавайки разделителни линии.

Битките, които започнахме, биват спирани от служебното правителство, реториката на Борисов и Радев често съвпада, например на тема "Енергетика", допълни Терзийски.

Според него връчването на първия мандат е било забавено, за да бъде приета хартиената бюлетина.

Йордан Терзийски каза още, че няма как да подкрепят правителство на ГЕРБ, макар и да е презентирано като експертно. Допълни, че сме в сценарий, който има за цел да бъде изпран имиджът на ГЕРБ.

"Те ще предложат едно експертно правителство, на компромиса. Те нямат политическа подкрепа и ще се ползва имиджът на едни професионалисти за тази тяснопартийна цел. Това ще е поредната параванна политика на ГЕРБ", заяви Терзийски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари