Румен Радев: Днес г-н Борисов им подарява цялата власт

5
Всички те спечелиха за сметка на измамения избирател и демокрацията
Всички те спечелиха за сметка на измамения избирател и демокрацията

Всички те спечелиха за сметка на измамения избирател и демокрацията

"Надявам се правителството да не предава националните интереси така, както лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите избиратели. Обществото ни тепърва ще осмисля процесите около акуширането на тази коалиция, защото тя обезсмисли изборите, а те са основата на демокрацията." Това заяви президентът Румен Радев в кулоарите на парламента.

Спомняте си как г-н Борисов обикаляше страната да убеждава хората да гласуват за него, защото „Продължаваме промяната“ са съсипали държавата и ако се допуснат до властта, те ще я довършат. Днес г-н Борисов им подарява цялата власт.

Спомняте си как „Продължаваме промяната“ бяха окупирали социалните мрежи, за да вдъхновяват своите последователи, че ГЕРБ са мафията и трябва да бъдат изтрити от българската политика. Днес те споделят властта с ГЕРБ.

Спомняте си как „Демократична България“ поведоха своите избиратели на "кръстоносен поход" срещу задкулисието и олигархията. Днес те просят тяхната благословия, така че да си гарантират властта.

Всички те спечелиха за сметка на измамения избирател и демокрацията.

Политиката не е само интереси и математика за формиране на мнозинство. Политиката е преди всичко ценности. Гласуването днес ще покаже дали народните представители от тези партии са с ампутирано достойнство и са приели ролята да бъдат просто редови гласуващи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари