Черепът на Денди е буквално смазан от бой

38
„За съжаление, шансовете да се пребори за живота си не са големи, той не е идвал в съзнание", каза говорителят на болницата
„За съжаление, шансовете да се пребори за живота си не са големи, той не е идвал в съзнание", каза говорителят на болницата Видео: NOVA

Той е в изключително тежко състояние

Опит за убийство разследват над Любомир Милчев – Денди. Популярният светски хроникьор е бил пребит и е в изключително тежко състояние в столичната болница „Света Анна”, предаде NOVA

„Има сериозна опасност за живота му. Приет е в четвъртък – с тежка черпно-мозъчна травма”, каза  Антон Луков, говорител на УМБАЛ "Св. Анна". Денди е приведен в медикаментозна кома.

„За съжаление, шансовете да се пребори за живота си не са големи, той не е идвал в съзнание. Бит е брутално в главата”, казаха още от болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    9
    Бах
    Дъртия панелен скот измуча няколко пъти в интернетЯ че не му пука за пеерази, изпърдя се звучно и продължи клетия си живот в мухливия вмирисан на чесън зеле и дърташка пот климизарник.
  • 2
    8
    до 7
    Прав си! Нормално е да не знаем нищо за него. Повечето хора не се интересуваме от педерасите.
  • 5
    7
    ...
    Еми самия Денди е против парадите и се прегръщаше и лигавеше с Джамбазки в едно интервю. Но е нормално да не знаете нищо за него и цялата дискусия тук да се свежда до вицове за педераси.
  • 20
    6
    лорд Минчеффф
    Сър Джон пита иконома си: - Какъв е този шум на улицата? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява? - Никой, сър. - Тогава защо шумят? - Ми, педераси, сър. . .
  • 20
    5
    ...
    И не, не е било навън (все едно това би било по-добре). Били са часове наред в апартамента му. Тепърва ще се разбере какво е станало, но и до тук информацията е достатъчно брутална, че да замълчите поне за малко...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари