Българин се удави край бреговете на Солун

0
46-годишен мъж се удави в местността Акротири край Солун
46-годишен мъж се удави в местността Акротири край Солун Снимка: АНА-МПА

46-годишен мъж се удави в местността Акротири край Солун

Български гражданин на 46 години се е удавил в неделя в морето в местността Акротири близо до солунското предградие Епаноми, съобщиха АНА-МПА и БТА. 

Според гръцката брегова охрана мъжът е бил във водата заедно с 15-годишния си син, когато двамата попаднали в трудна ситуация и се наложило други плажуващи да се намесят, за да ги извадят на сушата.

Екипи на бърза помощ били извикани и оказали първа помощ, но не могли да спасят 46-годишния мъж. Бащата и синът били откарани в болница, където била установена смъртта на бащата, а на 15-годишното момче, което е в добро здраве, са направени необходимите изследвания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари