Шофьор загина на място при катастрофа на пътя Две могили – Иваново

0
Пострадал е мъж е откаран в болница в Русе с опасност за живота
Пострадал е мъж е откаран в болница в Русе с опасност за живота Снимка: БГНЕС / Архив

Пострадал е мъж е откаран в болница в Русе с опасност за живота

83-годишен мъж загина, а друг е в критично състояние след тежка катастрофа на път III-501, съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе.

Сигнал за инцидента е получен вчера в 20:20 часа чрез ЕЕН 112. На мястото на произшествието, в района на км 29+700, са пристигнали екипи на РУ - Две могили.

При огледа е установено, че са се сблъскали два автомобила – „Фолксваген Поло“ и „Рено Клио“. „Фолксваген“ е бил на средата на платното за движение, а „Рено“-то – извън пътя, в ляво по посока към село Иваново.

Водачът на „Фолксваген“ – мъж на 83 години, е починал на място. Пътуващият с него мъж на 53 години е откаран в болница в Русе с фрактури и е настанен в интензивно отделение, с опасност за живота.

Водачката на „Рено“ – жена на 20 години, е прегледана и е освободена за домашно лечение с охлузвания в областта на гърдите.

Точните обстоятелства и причини за катастрофата се разследват в рамките на образувано досъдебно производство по описа на РУ – Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    6
    Следващите, моля ...
    Водачът на „Фолксваген“ – мъж на 83 години, е починал. Пътуващият с него мъж на 53 години е с опасност за живота. Водачката на „Рено“ – жена на 20 години - за Затвора в Сливен. За контакти: п.к. 8800, гр. Сливен, кв. "Индустриален", тел. централа: +359 44 62 29 55; +359 44 62 29 56; факс:044/66 31 22; e-mail: [email protected]. Началник на затвора: Старши комисар Йордан Данев. Каквото си надробиш, това ще сърбаш.
  • 11
    5
    ...............
    Всеки божи ден минавам Борово до Русе през този път, само в Две могилската община пътят не е почистен от клони, не е положен асвалт като хората, а само кърпеж, и в този участък от Две могили до разклона на Червен постоянно шофирам в средата на платното защото е ужасно.... Да не говорим като завали дъжд тогава е нещо ужасно в тази отсечка.... Ако не трябваше да минавам и да взимам колеги нямаше да карам през този участък.... Никой не го интересува за нищи нито кметът на Общината нито общинските съветници, да не споменавам че имаше член на общинския съвет който постоянно пътува с жена си до село Иваново....
  • 9
    4
    селянин
    Често виждам действията на подобни възрастни хора, почти нулево спазване на правила за маркировка, престрояване, завиване и др.
  • 16
    3
    Моето име
    Жена с рено клио е като маймуна с калашник. Коментарът ми не е сексистки, а резултат от наблюдения.
  • 19
    2
    Дидо
    Пътят е стеснен от растенията, което е предпоставка за такива тежки инциденти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари