Съдът отказа да пусне наркобоса Стефан Бонев-Сако

2
Сако е пуснал молба за предсрочно освобождаване
Сако е пуснал молба за предсрочно освобождаване Снимка: Sofia Photo Agency

Сако е пуснал молба за предсрочно освобождаване

Наркобосът от близкото минало Стефан Бонев-Сако се размина със свободата за Великден, пише "24 часа".

61-годишният Сако влезе зад решетките миналата година. Тогава приключиха две от делата срещу него. И по двете беше обвинен като ръководител на престъпна група за разпространение на дрога. Веднъж го арестуваха през 2010 г., а след това и през 2012-а. Сако беше клиент на специализираното правосъдие, но окончателно наказанията му се забавиха с над 10 г. В крайна сметка влезе в затвора за 4 г., като повече от половината от това време беше излежал в предварителния арест. По едно от делата се е признал за виновен.

Той е един от малкото лидери на големи банди за дрога, които влязоха в затвора. Митьо Очите лежа 5 г., а Златко Баретата беше осъден, но се оказа, че е изтърпял наказанието си под домашен арест.

Сега той е на лек режим в общежитието в Кремиковци. Остават му 10 месеца, но две седмици преди Великден, в края на април, е пуснал молба до съда, за да го освободят предсрочно от затвора. Добро поведение, липса на наказания, труд зад решетките са само част от мотивите му, за да помоли за по-кратък престой. Сако трябвало да се грижи и за непълнолетната си дъщеря. Осъзнал грешката си от миналото и обещал да не върши отново престъпления.

Съдът обаче е отхвърлил молбата му, въпреки положителните му характеристики като лишение от свобода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари