Строителна фирма остави "Здравец Изток" без вода

2
Строителна фирма оставя половин квартал на сухо
Строителна фирма оставя половин квартал на сухо

Строителна фирма оставя половин квартал на сухо

Жителите на квартал "Здравец Изток" в Русе останаха на сухо, след като частна строителна фирма прекъсна водоподаването в района. Инцидентът е станал по време на строителни дейности, когато фирмата ударила централния водопровод, причинявайки сериозни щети.

Екипи на ВиК са изпратени на мястото на аварията, за да отстранят повредата. Въпреки това, голяма част от квартала остана без вода, което предизвика неудобства и проблеми за жителите.

"Това е недопустимо! Как може строителна фирма да работи толкова небрежно и да причини такъв хаос?", възмущава се Петър Иванов, жител на "Здравец Изток". "Сега трябва да се оправяме без вода през целия уикенд. Не мога да повярвам!"

Инцидентът повдига сериозни въпроси относно безопасността на строителните дейности в града и отговорността на фирмите за причинените щети. Жителите на "Здравец Изток" настояват за бързо разрешаване на проблема и компенсации за причинените неудобства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    20
    Чакай ху
    Йо обезщетения и каквото и да било
  • 4
    19
    Русе си е женски цикъл
    До КОМЕНТАРА ПОД МЕН: Съгласен съм с теб.Само че защо вече 33 години в тази държава няма наказани? Освен Вальо топлото?
  • 10
    18
    Русе ми е воден цикъл
    Тия изкопни дейности се съгласуват по закон седмици и месеци преди да се предприемат действия. А всъщност тръбата на ВиК не е положена на правилна дълбочина, спрямо изискванията отново по закон и това не е първия случай. И бам, някой копае за нов водопровод към сграда и е налице последствията за хората. Целия град осакатиха "викаджийте", къде ли не няма и то сериозни пропадания на асфалта. А колко шахти стърчат до степен да разбиват картерите на колите и не само.Виновните ще си носят отговорност.
  • 6
    17
    до 15
    До 15 .Щом не се сещат преди работа да питат как е,що е там,дълбочина? Има карти за цялата инфраструктура.Има и мисля строителен техник,отговорник на район.Редно е да присъства консултант.Да насочва.Дълбочина толкова,онова там,тук така,разстояния и отстояния по чертеж, и т.н. сигурно се пести от средства,знам ли.Знаещите,можещите и умеещите,винаги питат защото знаят че има последствия.Ако има пропуск в чертежа е друга работа.
  • 9
    16
    бах ти глупаците
    А знаете ли ,че строителната фирма е имала задължението и възможността да извърши ремонта ...но ....някой техник от ВиК ..е взел поне 1000 лв. ,че да прати ВиК ..в събота ...а само вложените материали по ремонта ...заплатени от ВиК ,респективно русенци ..,които би трябвало да заплати фирмата разрушител и нарушител са поне 2000 лв....А надницити на работниците ....кучета ги яли .Те не се броят.Я проверете техника колко се е нагушил...И вижте на кого е фирмата ,дето е разрушила водопровода ...ххахахах няма да се изненадате .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари