Ергенът Алек: Лекомислен съм, но съвестта ми е чиста

1
Защо Алек не избра нито една от двете жени?
Защо Алек не избра нито една от двете жени? Снимка: bTV / стоп кадър

Защо Алек не избра нито една от двете жени?

Сам ли се събуди Алек Младенов на сутринта след последния епизод на „Ергенът“? Първо телевизионно интервю на най-обсъждания мъж в България - Александър Младенов, след като на финала на най-романтичното предаване, той се раздели с двете финалистки с видео съобщение.

Защо Алек не избра нито една от двете жени?

"Хората винаги имат мнение и аз нямам намерение да се боря срещу тях. Живея с изборите, които взимам", заяви Алек и допълни, че е спал спокойно, защото не е излъгал никого с празни обещания. "Имах симпатии и към двете жени. В този свят бяхме само трима, няма други. Аз, Магдалена и Надежда, това е. Аз трябваше да преценя какъв мъж и човек искам да бъда оттук нататък. И си взех голям урок", заяви още той.

ТВ ергенът даде да се разбере, че е имал желанието, "ако някой ще изяде пешкира, да не са те двете." "Мнението на хората за мен е очаквано. Ако бях застанал, както е редно да се случи, не съм сигурен какъв щеше да бъде ефектът за дамите пред екрана. Джентълменът оставя жената до себе си над себе си, тя е приоритет, да е щастлива тя. Мъжът гледа себе си. Притежавам прекалено много джентълменство, защото се губя в другия човек", заяви още той и допълни, че в шоуто всичко се е случило, както е трябвало да се случи.

На зададеният му въпрос дали се е замислил как двете финалистки биха се почувствали от ситуацията, в която ги е поставил, Алек заяви: "Аз съм влязъл там без очаквания. Всеки си носи отговорност за собственото емоционално здраве. Влязох сам и излязох сам с един много хубав житейски опит и не съм щастлив, че те са минали през такова емоционално преживяване. Прекалено много мислех за себе си. Но не съм подлъгал никого. Не съм казал, че взимам теб и после чао."

Пред bTV Алек Младенов призна също, че е лекомислен.

"Лекомислен съм, защото откровено казано до голяма степен прекалено много мислех за себе си. За мен лекомислието е, когато ти си в неразбиране за чуждите човешки състояния. Това е обективен факт, но другото е, че аз не съм подлъгал никого. Не съм казал: "Взимам теб" и после "Чао"!

"Не съжалявам, че влязох, не съжалявам за поведението си. Действах, както го чувствах на момента. Всичко се случи точно както трябваше. За мен важното е, че аз не съм дал фалшиви надежди на никого.", обяви той.

Целият разговор може да видите тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    чичомиткобрат
    Най-ценното нещо е анонимността. Да ходиш да се показваш по телевизията без никаква причина е висша форма на идиотизъм. За такива даже нямам съжаление. Всичките са един дол дренки.
  • 9
    1
    Читател
    Едната "девойка" осем години по голяма от Алек. Изучила до големи подробности любовния живот,тя успя да вмени на водещият,че е неговата половинка и че той е нейна.Другата "девойка",живяла доста години в Гърция на пълна свобода,свобода,която в крайна сметка й е донесла рожба на която да се радва.Лекомислието на Алек,беше спряно навреме от неговата майка,на която той трябва да е благодарен цял живот.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари