Крал Чарлз III възобнови публичните си задължения

0
Тълпи от доброжелатели го посрещнаха при първата му официална публична поява, откакто е диагностициран с рак
Тълпи от доброжелатели го посрещнаха при първата му официална публична поява, откакто е диагностициран с рак Снимка: АП

Тълпи от доброжелатели го посрещнаха при първата му официална публична поява, откакто е диагностициран с рак

Тълпи от доброжелатели посрещнаха крал Чарлз III при първата му официална публична поява, откакто е диагностициран с рак, след като лекарите заявиха, че са "много окуражени" от напредъка на лечението му, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

Британският държавен глава и съпругата му, кралица Камила, разгледаха Центъра за ракови заболявания Macmillan на Университетската колежанска болница в центъра на Лондон, който диагностицира и лекува широк спектър от ракови заболявания.

75-годишният Чарлз е патрон на организациите Cancer Research UK и Macmillan Cancer Support, а 76-годишната Камила е президент на Maggie's, друга благотворителна организация за подкрепа на рака.

Двойката се усмихваше и махаше на тълпите, преди да влезе вътре, за да се срещне с медицински специалисти, пациенти и техните семейства.

Чарлз преустанови повечето си задължения през февруари, след като ракът беше открит, докато той се лекуваше от увеличена простата през предходния месец.

Точното естество на рака му не беше оповестено.

Неговата снаха Катрин, 42-годишната принцеса на Уелс, претърпя коремна операция през януари, а през март заяви, че се подлага на химиотерапия.

Отново не бяха дадени подробности за това какъв вид рак има тя. Кейт, както е широко известна, е омъжена за по-големия син на Чарлз и негов наследник принц Уилям.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари