Драгомир Драганов: Ще работя за имиджа и просперитета на област Русе

1
Новият областен управител на Русе встъпи в длъжност
Новият областен управител на Русе встъпи в длъжност Снимка: Личен архив

Новият областен управител на Русе встъпи в длъжност

Ще работя за имиджа и просперитета на област Русе.

Това каза новият областен управител на Русе Драгомир Драганов, който встъпи днес в длъжност, предаде БТА.

Той е роден на 22 август 1958 година. Магистър е по "Управление на промишлеността" от Икономическия университет във Варна. Работил е като мениджър и предприемач в частния бизнес.

Драганов е бил заместник-кмет и изпълняващ длъжността кмет на град Бяла, бил е общински съветник в град Две могили, а след това има и мандат като кмет на общината.

Той е областен председател на СДС и член на Националния изпълнителен съвет на партията. Драганов е бил народен представител в 48-ото и в 49-ото Народно събрание.

По време на церемонията по приемственост, на която присъстваха представители на държавни и местни институции, досегашният областен управител на Русе Данаил Ковачев заяви, че предава една работеща областна администрация в добро кадрово състояние.

Драганов заяви, че ще работи област Русе да бъде притегателен център за чуждестранни и местни инвестиции и ще насърчава кметовете и Общинските съвети да развиват тази дейност.

"Изключително важно е да организираме прозрачни и честни избори за Европейски парламент и Народно събрание", каза Драганов.

Той обясни, че пред Русе и региона има редица приоритети, като под негово ръководство Областната администрация ще бъде надежден партньор на всяка инициатива, целяща развитието на областта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Мм
    Айде да сипем по едно
  • 12
    7
    Цървул
    Недей че ще ме разплачеш
  • 16
    6
    Възмутена
    Като депутат не направи нищо. Сега, още от същото.. Стари муцуни, но хората помнят..
  • 13
    5
    Русенец
    Как ще работиш за издигането на града,като блъскаш стълбове ли ?
  • 12
    4
    до 3
    Заеби, брат! Скоро май ще дирим политическо и интелектуално убежище в Афганистан!:(
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари