Зов за помощ: Да помогнем на Явор да живее!

2
33-годишният русенец е диагностициран с рак на лимфните възли
33-годишният русенец е диагностициран с рак на лимфните възли Снимка: Фейсбук

33-годишният русенец е диагностициран с рак на лимфните възли

Да помогнем на Явор Ангелов да живее.

За това призовават негови близки с пост във Фейсбук.

Явор е едва на 33 години от град Русе. Животът е пред него. Явор има спешна нужда от средства, за да продължи да живее. За съжаление след дълго лутане и ходене по доктори в България (без успех), след направена биопсия, Явор е диагностициран през май 2023 в Холандия (болница Amsterdam UMC). Диагнозата е рак на лимфните възли, който се е разпространил и по някои кости в тялото. В следствие на заболяването има множество фрактури (счупвания, снижаване на прешлени) по гръбначния стълб. През юни месец 2022 година е направена стабилизация на някой от прешлените с костен цимент във Военно-Медицинска академия в град София.

В момента Явор се лекува в Амстердам UMC - направена му е първата химиоимунотерапия, за сега са му назначили шест като следващата е на 01.06.2023 година. Предстои му и много важна операция на гръбначния стълб, защото в момента фактурите по гръбнака му са животозастрашаващи. Заедно с това му предстои и трансплантация на костен мозък.

За целта обаче е необходима сума, която е непосилна за семейството му. Призоваваме хората с добри сърца да помогнат с каквото могат, за да живее един прекрасен млад човек. Не е важно да давате хиляди, а да сме хиляди.

Можете да подкрепите Явор чрез банкова сметка, PayPal и Revolut:

  • Банкова сметка:

Име на банката: ОББ

Име титуляр: ILIYANA IVANOVA ANGELOVA ( Майка)

IBAN: BG07UBBS80021046390930

BIC (SWIFT): UBBSBGSF

Основание: ДАРЕНИЕ

  • Revolut: 00359988950400 @yavornk10

Бенефициент: Yavor Angelov

IBAN: LT57 3250 0266 4393 9449

BIC: REVOLT21

За връзка и въпроси може да се свържете с Qvor Angelov на +359 -988-950-400. На този номер можете да получите допълнително информация и/или могат да бъдат предоставени документите и офертите от болниците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари