Зов за помощ: Да дадем надежда на бебе Галина

4
Майката на Галина - Моника е създала кампания за набиране на средства, която може да се намери в платформата на Павел Андреев
Майката на Галина - Моника е създала кампания за набиране на средства, която може да се намери в платформата на Павел Андреев Снимка: Facebook

Майката на Галина - Моника е създала кампания за набиране на средства, която може да се намери в платформата на Павел Андреев

"Галина е една сбъдната мечта, на която така и не успяхме да се зарадваме. След 2 опита ин витро се появи тя, бързаща да се запознае със света. Крехка и мъничка, със своите 980 грама и изключителна борбеност, тя озари дните ни. След 66 дълги дни в неонатология, 50 от които прекарани в кувьоз тя се прибра у дома, но и тогава не успяхме да се зарадваме, тъй като бяхме бързо попарени от диагноза, предричаща слепота на едното и око, ако не се оперира спешно.

На 13декември и бе направена лазер терапия, която помага на лявото око да се възстанови, но дясното има нужда от операция. За жалост тази процедура не се извършва в България и се наложи толкова мъничка и незряла да я доведем до Турция. Тя е с дихателни проблеми, не издържа на дългият път и се разболя тежко с респираторен вирус. В събота сутрин и бе назначена очната операция, но в петък я приеха по спешност без симптоми за живот в интензивна неонатология в Лив Хоспитал Истанбул, където беше предвидена и операцията.

Сега операцията е отложена и се стараем да запазим живота ѝ преди очите. Сумата е изключително голяма и непосилна ,а времето което имаме да я съберем е кратко, тъй като Галина е вече в интензивно и се плаща всеки ден. Ако не стигат парите да платим за утре, значи да я изключат от апарата за дишане. Докторите искат да остане там поне 10 дни още до пълно възстановяване и остава после ситуацията с очите, за която се надяваме да не бъде вече късно.

Разчитаме на доброто в човека!"

Дарение за лечението на бебе Галина може да направите и тук.

Сметката е в банка ОББ

BG95UBBS80021097683140

Титуляр Моника Станева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари