Знаете ли, че те са ГЕЙ?

1

На фона на споровете у нас, които още се вихрят като балканско торнадо и разделят хората на две групи – за и против „демонстрацията“ на сексуална ориентация, в САЩ и много страни от Западна Европа този въпрос е извън актуалност от десетилетия. Какво ли биха си помислили жителите на Кьолн за нажежените спорове у нас? Прайдът там се провежда още от 80-те години, а банди като Erasure са издигнати в култ.

Ето няколко известни личности, които изобщо не крият, че си падат по собствения пол и днес сигурно се вихрят на прайдовете, организирани в много градове по целия свят.

Синтия Никсън. Прословутата Миранда от „Сексът и градът“ – може би така я познават повечето хора. Е, Синтия имаше дългогодишен брак и две деца, когато осъзна, че само жена може да я направи истински щастлива.

1

 

Елън Дедженерис – водеща на собствено токшоу, това е жената, която спечели сърцето на красивата Порша Де Роси,изиграла една от най-сексапилните адвокатки в сериала „Али Макбийл“.

/>

 

Рики Мартин – Певецът дълго време криеше своята ориентация, но новото хилядолетие настъпи и красивият пуерториканец събра кураж и сила да заяви на света: „Да, аз съм ГЕЙ!“. Може би разочарова хиляди жени по света, но пък най-сетне успя да приеме себе си и да заживее като свободен човек.

3

Случаят на Мишел Родригез е малко по-различен, но тя също е част от ЛГБТ защитниците. Екзотичната актриса завъртя главата на една от най-сексапилните моделки на планетата – Кара Делевин, а месеци по-късно прелъсти тийн-идола Зак Ефрън. Нейната бисексуалност определено й дава още по-голям избор и шанс да си намери идеална половинка.

4

Педро Алмодовар – Или го обожаваш, или не го понасяш, май така се разделят двете групи, които имат отношение към прочутия испански режисьор. Той прави едни от най-откровените игрални филми, популярен с нестандартните сюжети и сексуално разкрепостени герои, които правят произведенията му лесно разпознаваеми на фона на съвременното европейско и американско кино. Алмодовар е открит хомосексуалист. Той споделя, че последната му лента е най-гей филма, който някога е правил.

5

Елтън Джн – Култовият британски певец е един от най-известните представители на гей обществото. Той се омъжи за половинката си, с когото ги свързва дългогодишна и дълбока любов. Двамата имат две деца.

1

Нийл Патрик Харис – Любимецът на киноманите е отявлен гей. Той е познат на българската публика от сериала „Как се запознах с майка ви“. Нийл е влюбен в половинката си Дейвид Буртка от 2004 г. Двамата се ожениха и вече си имат дечица.

1

Рупърт Еверет – Рупърт Еверет през годините променяше позицията си за това дали човек, особено, ако е актьор, трябва да заявява своята ориентация. Като гей, Рупърт се е сблъсквал с много проблеми заради стереотипите, насадени в обществото.

2

Неслучайно преди години той посъветва младите актьори да крият от гилдията, ако са хомосексуалисти. „Мнозина смятат, че с признанието, че съм гей, сам съм саботирал кариерата си. Вярно е, направих нещата много по-трудни“, обяснява Еверет. Според него много хора от хайлайфа и света на киното дават луди пари за опазване на „човешките права“ , но когато гей актьор иска да изиграе роля на по-мъжествен персонаж, шансовете му са минимални. „Тези, които се скъсват да говорят за равни права и дават пари за бедните в Африка, нямат реална представа за тези проблеми“, критикува Рупърт.

Източник: lifebg.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари