Журналист твърди, че френските футболисти са били отровени

5
Британският телевизионен журналист Пиърс Морган, близък до Кристиано Роналдо, беше предвидил победа за Франция на финала
Британският телевизионен журналист Пиърс Морган, близък до Кристиано Роналдо, беше предвидил победа за Франция на финала Снимка: Facebook

Британският телевизионен журналист Пиърс Морган, близък до Кристиано Роналдо, беше предвидил победа за Франция на финала

Британският телевизионен водещ Пиърс Морган, известен с близките си отношения с Кристиано Роналдо, трудно понесе триумфа на Аржентина на Световното първенство по футбол. Журналистът бе предвидил победа за Франция във финала и Лионел Меси да плаче, но не стана точно така, предава Sportlive.bg.

Както е известно, селекционерът на "петлите" Дидие Дешан имаше немалко кадрови проблеми в хода на елиминациите в Катар, като някои от футболистите му се почувстваха зле и се появи информация, че са пипнали циркулиращ в Персийския залив вирус.

Морган, който по време на финала се намираше в английската столица Лондон, влезе в сериозна конспирация и написа в профила си в Туитър: "Не беше вирус, френският отбор явно е бил умишлено отровен".

Журналистът, пред когото Роналдо даде скандално интервю преди Мондиала, довело до раздялата му с Манчестър Юнайтед, не посочва откъде има тази информация и на какво почиват твърденията му. Ето какви бяха очакванията на Морган за финала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Ддр
    На един от предишните Мондиали, финал Франция-Бразилия , пък имаше конспирации за отровени бразилци.
  • 3
    3
    Генов
    Да и аз така си помислих.Защо само френския отбор,и то точно преди финала.
  • 5
    2
    Попай гаучоса
    Аха, на калпавия х*й и космите му пречат! Дешан да си беше научил негрите.... пардон афроевропейците (?!? ама какво да се прави, трябва да бъдем политкоректни) да бият дузпи.
  • 0
    1
    Петров & Боширов
    Признаваме си. Ние бяхме. С парфюм Новичок!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари