Журналист прекъсна новините на руската телевизия с плакат "Спрете войната"

8
Марина Овсянникова е задържана и я грози административно дело
Марина Овсянникова е задържана и я грози административно дело

Журналистка призова за спиране на войната в Украйна по време на централната новинарска емисия "Время" на Первый канал.

Жената изненадващо влезе в кадър и издигна транспарант с надпис: "Спрете войната. Не вярвайте на пропагандата. Тук ви лъжат. Руснаците са срещу войната". Тя няколко пъти повтаря "Спрете войната, не на войната".

Това стана, докато известната водеща Екатерина Андреева започна да говори за санкциите, наложени на Русия, информира OFFNews .

По информация на бившия главен редактор на "Ехото на Москва" Алексей Венедиктов, жената с плаката се казва Марина Овсянникова и е редактор

Первый канал е започнал проверка за "инцидента". Овсянникова е задържана и я грози административно дело, съобщи ТАСС.

Малко след това Овсянникова качи видео в YouTube, в което заяви, че случващото се в Украйна е престъпление, а Русия е страна агресор. 

"Отговорността за тази агресия е само на един човек - Владимир Путин. Баща ми е украинец, майка ми рускиня, ние никога не сме били врагове. Русия трябва веднага да прекрати тази братоубийствена война, нашите народи могат да се помирят", каза Марина Овсянникова. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Хъкълберитъкълве
    20 кинта глоба за такава реклама? Ебати, утре съм гол в бтв-то
  • 2
    6
    Минчо
    Любопитен, следя какво са документирали и пишат разследващи журналисти. Нито един от тях не е руснак. Повечето са европейци от съвсем различни нации. Има ужасяващи филмови материали, но явно ти не успяваш да стигнеш до тях. Ние никого не малтретираме, следователно не нарушаваме правата на никой от районите, които изброяваш. Никого не бомбардираме, нито изнасилваме. Не спираме електричеството и водата на никой българин, без значение от етноса. Нито го принуждаваме да се изсели, защото искаме до копаем за шистов газ. Нито пък забраняваме да говори езикът, който смята за роден. В тази връзка, никой няма повод за оплакване или нужда от защита.
  • -6
    5
    злобар
    За го направи рискува кариера и съд значи са и кихнали много доларчета така че вече е усигорена до края на живота си след излизане от затвора за добро поведение . Няма по-просто обяснение от това , никой просто ей така за тоя де духа няма да се провикне Ела Вълчо изяж ме.......
  • 1
    4
    Любопитен
    А от къде знаеш за това. Нима вярваш на П1тин? Който до 23 февруари ни убеждаваше, че няма да нападат Украйна. А и ако беше вярно колко от Донецк и Луганск избягаха в Русия. Ти как би реагирал ако някои съседи поискат за защитават правата на своите съграждани от кърджалийско, хасковско,смолянсщо, разградско, търговищко. Ще им се кланяме ли ако някой иска да аткъсне част българска земя. Ако някой е готав дя се кланя явно украинците обичат земята си и знаят що е родолюбие
  • -6
    3
    Някакъв тип
    Всички българи сме с нея и с Украйна против руските бандити! Нека да се организираме за протести пред руското посолство. Също така, всички българи искаме да видим путинофилите в затвора. Къде е прокуратурата, че все още не се е самосезирала?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари