Христо Грозев: Украйна може да победи Русия още до края на тази година

0
Според журналиста, ако всичко върви така, както го виждаме сега, то скоро Киев може да удържи победа
Според журналиста, ако всичко върви така, както го виждаме сега, то скоро Киев може да удържи победа Снимка: Саара Мансиккамяки / HS

Според журналиста, ако всичко върви така, както го виждаме сега, то скоро Киев може да удържи победа

Българският журналист Христо Грозев каза, че ходът на войната между Русия и Украйна до голяма ще степен зависи от това доколко светът ще продължи да помага на Киев, предаде агенция УНИАН, цитирана от БТА.

Грозев посочи в интервю за "Радио Свобода", че Украйна може да победи Русия още до края на тази година. По думите му, ако всичко върви така, както го виждаме сега, то скоро Киев може да удържи победа.

"Но ако всичко върви така, както го виждаме сега, то виждам кинетична победа на Украйна... до края на годината. Знаете ли, дори си мисля, че по-реално е да бъде освободен Крим, отколкото Донбас, защото мотивацията за украинеца е толкова силна по отношение на Крим, че съм убеден, че той ще бъде приоритет", смята журналистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    24
    до 19
    Странен си 🤣 По доста международни медии (не спонсорирани от сащ/англия и определено не руски 😊) се появяват статии и репортажи за свастики и нациски поздрави, обаче иначе "нацизъм няма" 🤣🤣🤣 Дори преди няколко дни имаше "протестиращи" пред ДисниЛенд със знамена с пречупен кръст ?!? За украйна пък няма смисъл да говорим 🤣 Ако това са "опорки" - ми нека са опорки, ама аз "арийска" раса, състояща се от 1% от населението на земята не искам 😁 Ти ако искаш, продължавай да ги поддържаш, но не мисли, че ще влезеш в този 1% 👍 🤣🤣🤣
  • 5
    23
    до 21 от 18
    Чети по-внимателно - нацизма и ДД не идват от Русия. След като в световната класация по градове и стандарт на живот на 2 и 3 място бяха Москва и Санкт Петербург (преди да я променят и махнат всичко руско), значи в Русия се живее добре 😊
  • -8
    22
    До 16
    Ядрена държава може да бъде победена. Случвало се е няколко пъти ядрена държава да отстъпи. Въпросът е кой стои начело на тази държава. дали е един нормален човек, ценящ основните права и свободи, ценящ човешкия живот или начело стои един малоумен диктатор, страдащ от синдрома на ниския човек. Създание /не мога да го нарека човек/, което изповядва и защитава мними национални интереси в една социалистическа държава. Като ги събереш понятията национализъм и социализъм - виждаш какво се получаа. Такава държава по-трудно ще е победена, но победата ще е сладка и завинаги.
  • 7
    21
    до 14 и 18
    Нито един от двамата не е ходил в Русия, ама знае как живеят там! Бравос! Няма да е лошо да се разходите до там, може и да посравнявате живота в Русе например, с живота в град от русенски мащаб! За големите градове няма да говорим! А, и за канализация също, до оня ден два квартала в най-европейския град в България нямаха такова нещо! Подобни твърдения имат обратен ефект, ама ....
  • 7
    20
    шебекоподобенидиот
    Тоз грозен и тъп шебек що се обажда и що дава акъли на хората по въпроси, които не разбира?! Всички го знаят, че е на хранилка при западните шпионски служби.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари