Живко Коцев: В МВР са постъпвали сигнали срещу Президентството

0
Това сочат предварителните данни от проверката в структурите на силовото министерство
Това сочат предварителните данни от проверката в структурите на силовото министерство Снимка: БГНЕС

Това сочат предварителните данни от проверката в структурите на силовото министерство

В Министерството на вътрешните работи са постъпвали сигнали, за каквито председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски твърди, че са подавани срещу Президентството. Това потвърди главният секретар на МВР Живко Коцев, като се позова на предварителни сведения от разпоредена проверка във всички структури на силовото ведомство.

„Очаквам окончателен доклад, за да стане ясно какъв е техният брой, в кои структури са подавани, какъв е характерът им и какво изобщо е тяхното движение”, добави той, цитиран от NOVA. Финалните данни ще станат ясни до края на днешния ден.

Коцев уточни, че при всички положения сигналите са отработвани и са извършени проверки. „Предполагам, че са докладвани в Прокуратурата. Но това е мое предположение. Когато получим окончателния доклад, ще дадем допълнителна информация”, каза още главният секретар на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари