Корнелия Нинова: Г-н Пеевски да дава доказателства за това, което говори!

0
Пеевски потвърди, че ще изпрати запитване до прокуратурата докъде са стигнали разследванията, свързани с президентството
Пеевски потвърди, че ще изпрати запитване до прокуратурата докъде са стигнали разследванията, свързани с президентството Снимка: Facebook

Пеевски потвърди, че ще изпрати запитване до прокуратурата докъде са стигнали разследванията, свързани с президентството

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски да представи доказателства по обвиненията в корупция, които наскоро отправи към президентската институция.

"Тези, които говорят за гигантската корупция, чувалите с пари, копринката, Сотир Ушев и т.н., трябва да продължат. Ако спрат дотук, се поставят много въпросителни защо го правят. Аз си мисля, че г-н Пеевски е добре информиран човек. Вероятно има и доказателства за това, което говори, така че да ги дава", коментира тя, цитирана от БНР.

От своя страна, Делян Пеевски потвърди, че ще изпрати запитване до прокуратурата и службите докъде са стигнали разследванията, свързани с президентската институция.

"Ще направим питане да проверим на какъв етап са и дали са скрити, покрити или заровени някъде. Аз нищо не знам, просто ще попитаме, казусите са публични", посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    11g24g 9okto
    ☠️🔥😇👻👻👻😇🔥🤓🤓🔥😇😇☠️💩🤯😖😖😭😭😭😭💅💅👀👀👀👀🧐🧐🧐🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🔪🔪🔪🔪🙃🙃🌚🌚😭👼👼👼🤤🤤🤤👼👼👼💅💅💅💅💅💅😭😭😭😴😴😴😴😷😷😷😷😇😇😇👻👻🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚👽👽👽👽👽👽👽💩💩💩☠️💩💩💩🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥💔💔💔💔💔💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀🦿🦿🦿🦿🦿🦾🦾🦿🦾🦿🦿🦿🙏🙏🙏💅🙏🤳🙏✍️✍️✍️🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳👩‍❤️‍👨👯💃👯🧑‍🤝‍🧑👯👯💃💃🏵️🌿🌱🌺🌹💐🌼🏔️🌵🌲🪨⛰️🌋🔥🌋🪨🪵🌈🌄🏝️🌪️🌪️⚡⚡🌪️⚡⚡⚡⚡🌤️🌝🌚🌚☄️🌙✨⭐⭐🕳️🕳️🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌔🌠🌠🌠🐗🦓🦕🐷🐉🦎🦎🐂🦘🦦🦅🐥🦚🦩🦩🦩🦚🦚🐜🐜🐜🐜🐜🐜🥘🍜🦞🦪🍔🍖🍗🥣🌯🥘🍯🥛🍾🍾🧃🍰🍮🥛🍾🔪🔪🔪🔪🔪🔪🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚂🚂🚂🚂🚂🚂🚂✈️✈️✈️✈️✈️✈️🛸🛸🛸🛸🛸🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁⛲⛲🎡🎡🎡⛱️⛺🛖🏙️🛣️🛣️🛤️🛤️🛣️🛣️🛣️🏀⚾⚽📢🥎🏐🏈🏉🥅🥅🥅🥅🥅🥅🏆🏆🏆🏆🛷🛷🛷🛷🛷🛷🛷🎱🎱🎱🎲🎲🎲🎲🎲🎱🥊🥋🥋🎯⛳⛳⛳🛹🛹🛹🛹🛹🛹🛹🛹🛹🛹🩱🖍️🖌️♟️♟️🎴📽️📽️🎥🎞️🎥📽️📽️📺📻📺📻🎭🎬🎭🎫🎫🎭🎭🎭🎫🎤🎤🎧🎧🎤🎧🎚️🎚️🎚️🎞️🎞️🎞️🎞️🎥🎥🎥🎥🎥🪖🪖🪖🪖👔👔👔👔👔👔👔🦯🕶️👡☂️☂️👟👠💄👞🩴📡📡📡🔭🧬🔭🧲🛠️🔨🔨📐🖌️📊📉📈📈📈📉📉📉📉📈📈📈🕧🕛📭📪📬📮📧📩📩📨🕠🕟🕞🕝🕒🆑🆑🆑🆑🆑🆑🆑🆑⏯️🔼🔽🔼⏮️◀️⏯️⏭️⏮️📲📳📳📲📲📲☢️☣️🚸🚸☢️🚸⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️🇨🇩🇨🇦🇧🇿🇩🇿🇩🇬🇨🇭🇨🇺🇩🇯🇪🇭🇪🇭🇹🇴🇹🇳🇺🇾🇺🇸🇹🇳🇹🇦🇹🇱🇹🇰🇹🇰🇹🇲🇹🇳🇹🇲🇹🇲🇹🇲🇹🇲🇿🇲🇿🇼🇼🇫🇺🇿🇹🇻
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари