Живакът скача до 18 градуса в събота

0
Необичайно топлото време се задържа в първия ден от почивните дни
Необичайно топлото време се задържа в първия ден от почивните дни

Необичайно топлото време се задържа в първия ден от почивните дни

През нощта облачността ще е разкъсана, предимно средна и висока. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от юг-югоизток. Минималните температури ще са предимно между 2° и 7°, в София – около 3°. Утре ще има разкъсана облачност, която до вечерта от юг ще се увеличи. Късно вечерта и през нощта срещу неделя на места в крайните южни райони, главно в Родопската област, ще завали дъжд. Ще духа до умерен, в източната част на Дунавската равнина временно силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 10° и 15°, на север от планините до 18°, в Русе – около 18°.

Над планините облачността ще е разкъсана, но от юг ще се увеличава и до вечерта на места в Рило-Родопската област ще завали дъжд, над 1800 m - сняг. Ще духа умерен, временно силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 9°, на 2000 m - около 3°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана, висока и средна, но до вечерта ще се вплътни. Ще духа умерен, временно силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 13° и 18°

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари