Жигули с булка на капака паркира пред Доходното здание

12
Около колата се струпаха хора, облечени с дрехи от времето на социализма
Около колата се струпаха хора, облечени с дрехи от времето на социализма Снимка: в. Бряг

Около колата се струпаха хора, облечени с дрехи от времето на социализма

Жигули от социализма паркира днес на площада пред Доходното здание в Русе.

Около колата се струпаха хора, облечени в стила от времето, когато цъфтеше народната любов към дългоочакваните коли. Отпред на капака беше закрепена кукла булка с банкнота в ръка, пише в. Бряг. Десетолевки пък бяха залепени на предното стъкло.

Ретро возилото предизвика у някои граждани умиление, а други с носталгия си спомниха за почивките си до морето с пълни с домати багажници.

Атракцията създадоха артистите от театъра, които снимаха клип за най-новата си постановка - „Балкански синдром“, чиято премиера ще бъде на 12 септември. Жигули-то символизира мечтата на главния герой - директор на театър, в чийто образ ще влезе Мариан Бачев.

Актьорите се заричат колата да краси площада всеки път преди представление на спектакъла. Втората премиера е на 14 септември, а следващото представление е на 26 септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Stefan
    това нSе е Жигули, а Лада 1300
  • -2
    2
    Онлайн работа
    https://videopay.is/?ref=337657
  • 14
    1
    Гост
    Майта, пайтам ама...... С носталгия са си спомнили времената, когато са ходили с пълни с домати багажници по почивки, а това лято купуваха кило домати по 5 лв - пари, с които едно семейство вечеряше навремето в ресторант.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари