Жените полудяват по BDSM

2
Сексолозите смятат, че манията ще отмине бързо, след като стане ясно колко зле може да е представена тази любовна игра във въпросния филм
Сексолозите смятат, че манията ще отмине бързо, след като стане ясно колко зле може да е представена тази любовна игра във въпросния филм

Независимата сексуална институция със свободен достъп Pornhub обяви изключителен интерес към един по-нестандартен жанр от клипове - BDSM. Има само една изненада в цялото изследване - жените са тези, които търсят този жанр. Администраторите споделят, че повечето подобни търсения са дело на мъже, но ситуацията е съвсем различна.

Търсачките на сурови усещания са се удвоили през последния месец, класирайки обратно жанра в топ 10. Сексолозите смятат, че манията ще отмине бързо, след като стане ясно колко зле може да е представена тази любовна игра във въпросния филм. Препоръчително за нежния пол е да започне с далеч по-невинните забавления като пляскането, камшиците в спалнята и дори завързването, преди да се премине към аналния фистинг, електрошокът и гинекологичните щипки.

Сред търсените жанрове попадат и следните: доминация, бой с камшик, вериги, въжета, белезници, пляскане, робиня, господар, наказание, кожа. Изброените напомнят за традиционната любовна игра в Перник!

Нека бъдем откровени и признаем положителната страна - жените ще бъдат готови да експериментират повече в спалнята и дори да не са готови на извращения като златен дъжд и скат, доминацията със сигурност ще им допадне като идея. Начинаещите и любопитни хора трябва да имат контрол над ситуацията и да бъдат готови на всичко. Инцидентите никога не са изключени, а и един бърз курс за даване на първа помощ може да бъде необходим!
 

Източник: hotNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари