Жената на Трайчо Трайков го ошамарила

0
Псевдо кандидатът за президент Трайчо Трайков крие срамна тайна с първата му жена
Псевдо кандидатът за президент Трайчо Трайков крие срамна тайна с първата му жена Снимка: БГНЕС

Псевдо кандидатът за президент Трайчо Трайков крие срамна тайна с първата му жена, научихме от бивши негови колеги, пише БЛИЦ.

Те разказаха пред медията ни как съпругата му го превърнала в боксова круша насред енергийното министерство, което злощастно ръководеше повече от година преди да бъде изхвърлен от премиера Борисов.

Грозната сцена се разиграла на 15 септември 2011 г. Тогава Любов Георгиева, бивша Кюлюмова и тогава все още Трайкова, влетява като фурия в сградата на ведомството. Първият кабинет, в който се отбива, е на министерската любовница Милена Маркова. Без да каже и дума, Любов й шибва няколко плесници и се запътва към кабинета на министър Трайчо.

Там той също получава порция шамари от благоверната си, като дори не успява да се защити. Подчинените му, станали свидетели на бурните сцени, искат да потънат вдън земя от срам. Когато Трайков тръгва към парламента обаче, коментират, че и двамата с любовницата му си го заслужавали.

Какво е преляло чашата на търпението на Любов Трайкова, не е ясно, но това бил последният им ден като семейство. 

Любов показва лют нрав дори на сватбата си с Трайчо през 2009 г. Малкото репортери, които отразяват събитието, не успяват да честитят на младоженците, защото на техния поздрав булката рязко отговаря с “Не ви е срам!”.

След като яхна министерското кресло, при Трайчо Трайков с пълна сила заработи синдромът на преуспелия българин – щом напредне малко в живота, първо да сменя колата, после къщата, а накрая – и жената”, казват мъдри чиновници в министерството. 

Връзката му с шест години по-младата от него експертка Милена излезе наяве преди 3 години след драматичен инцидент на тиймбилдинг. Дамата пострада при екстремен рафтинг на река Струма в района на Кресненското дефиле. Маркова първоначално се спуска по буйните води на Струма, след което за "бойно кръщение" скача от скала. При падането в реката се размества рамото й.

Министър Трайчо пък се хвърля самоотвержено да я спасява. Без да чака нито миг, той скача в ледените речни води и за нула време извлича подчинената си на брега. Когато обаче започва да й прави задължителното в такива случаи дишане уста в уста, присъстващите на сърцераздирателната сцена внезапно установяват, че Трайков влага прекалено много страст в действията си.

Грижата му не спира до простото спасяване от удавяне. Той я качва на ръце в служебния си джип и я откарва лично в най-близката болница, като чинно стои до нея по време на манипулациите. В крайна сметка Милена се разминава с изкълчване на ръката. Но и с пълен достъп до министър Трайчо.

След скандала в кабинета на министъра Трайчо започва да се появява сам и на най-официални събития. Дори на Виенския бал в Австрия по това време министърът, закичен с бяла роза, седи сам, без дама в ложата на шефа на Търговската камара на Австрия.

Сега, години по-късно става ясно какъв чехльо е искал да става върховен главнокомандващ на нацията. Това не е чак толкова чудно, като се има предвид, че главатарят му Иван Костов също е държан на къса каишка от властната си жена Елена. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари