Жена загина при катастрофа край Габрово

0
Автомобил с четири жени е катастрофирал тази вечер в района на село Врабците по пътя за местността Люляците край Габрово
Автомобил с четири жени е катастрофирал тази вечер в района на село Врабците по пътя за местността Люляците край Габрово Снимка: Dunavmost / архив

Автомобил с четири жени е катастрофирал тази вечер в района на село Врабците по пътя за местността Люляците край Габрово

Дамата, управлявала моторното превозно средство, е загинала на място. Това потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Габрово, предаде БТА.

В 17:12 ч. на номер 112 е постъпил сигнал за самокатастрофирал автомобил, който се е движел от Габрово в посока Люляците. На място се отзововат екипи на полицията, три линейки със специализиран автомобил на Районната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

По първоначална информация трите спътници на загиналата са без опасност за живота, откарани са в габровската Многопрофилна болница за активно лечение "Д-р Тота Венкова" за наблюдение.

Движението се осъществява нормално допълват от полицията, като на място се извършва оглед, причините за инцидента се установяват.

Днес в Габрово и Севлиево е ден на траур заради петима загинали наскоро в катастрофа край село Донино, габровско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари