Пиян шофьор е с опасност за живота след катастрофа на изхода на Русе

2
60-годишният шофьор е излязъл от пътя и се е блъснал в дървета /снимката е илюстративна/
60-годишният шофьор е излязъл от пътя и се е блъснал в дървета /снимката е илюстративна/ Снимка: TVnews-Hessen

60-годишният шофьор е излязъл от пътя и се е блъснал в дърво

Вчера сутринта в полицията е постъпил сигнал за кола намираща се встрани от пътя в крайпътната храстовидна растителност и дървета на първокласен път I-5 / Русе-Велико Търново, в района на км 3+500 /на изход от Русе/.

Изпратените на място служители на пътна полиция са установили, че при ясно време и сухо еднопосочно двулентово платно лек автомобил "Волво" с русенска регистрация, управляван от 60-годишен мъж, е напуснал пътя вдясно по посока на движение, преминавайки през пътен знак и се е блъснал в храсти и дървета.

В резултат на ПТП е пострадал водачът. Той е откаран от екип на ЦСМП в болница в Русе и е настанен за лечение в интензивното отделение с опасност за живота. Пробата за алкохол с техническо средство е показала резултат от над 1,2 промила. Взети са му проби за химически анализ за употреба на алкохол и наркотици.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Причините за ПТП се изясняват, започнато досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    До Мдаааа
    Значи от носът си по далеко не виждат.Аналитичното мислене липсва,а и някой работи се правят без да мисли човек имаче замислили се........??? Нямат виждане в дълбочина освен до ластика на гащите до гъза.
  • 11
    4
    Мдааа...
    Малко на майтап, но изникава въпроса, МПС-то преди катастрофата здраво ли е било? Да. Водача пиян ли е бил вече? Да. Е, след ПТП-то състоянието на автомобила е следствие на състоянието на водача. Т.е. водача дължи пазарната оценка на автомомобила преди катастрофата. Нали? Как гениите от ПП,ДАги еБЪ, ГЕРБ ДПС не се сетиха за подобен казус?
  • 9
    3
    любопитен
    Ще му отнемат ли автомобила за скрап?
  • 26
    2
    Мисля ЧЕ...
    Мисля че много хора вече са отчаяни и им е все тая кое е и как е спрямо тях и заобикалящата ги среда.Унищожени от български правителства,хората я подкараха през просото.Цени,безработица,минимални работни заплати,Киро,Бойко,Асен,Доган,Атанасов,Костов,Дянков,Велчев,Христов,Нинова,Каракачанов ,Плевнелиев,все отбор ГОВЕДА,а и беленското говедо наше.Лъжи,измами,демагогия и излъган народ.Ковид,кризи,простотии от където и да погледнеш.Все по често ще срещате пияни,дрогирани и катастрофи.Едни от простотия и глупина ,а други от безизходица,разбити семейства,домове и прогонени деца.Пусти села и забравена земя..Алчни и прости политици,чорбаджии и глупави скодоумни държавни корумпирани служители. Съдия изпълнители и нови,и нови цени безконтролни безоправдателни за сега.ГОЛЯМ КРИВАК Е НУЖЕН ПО ДРУГАРИТЕ ОТ НС
  • 8
    1
    Cxzdfg
    А,така!!!Да мре говедото му мръсно!!!!Добре,че няма пострадали невинни хора!!Язък за дърветата!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари