Жена се самоуби, скачайки от най-високата сграда в света

0

Отчаяна 39-годишна жена сложи край на живота си, след като била зарязана от любовта на живота й, политайки от 148-я етаж на не небостъргача "Бурж Халифа" в Дубай.

Южноафриканката от португалски произход Лаура Ванеса Нунес страдала от нещастна любов, заради която жертвала всичко - сменила религията си и приела исляма, носела бурка и дори била готова да живее в Дубай - само, за да бъде близо до своя любим.

Тя пристигнала от Претория специално, за да се срещне с любимия мъж, чиято националност и име не се съобщават. Срещата трябвало да се състои два дни след като тя полетяла от  500 м и паднала на терасата на ресторант Амал - част от хотел "Армани".

Майка й Лиона Сайкс пристигнала в Дубай, за да научи повече подробности за инцидента - вторият от откриването на хотела, след като през 2011 индиец също се самоуби, като скочи от най-високата сграда на планетата.

Майката научила, че съществува запис от фаталния полет на дъщеря й, която е паднала от малка амбразура, която е направена с цел туристите да могат да правят снимки и да гледат отвисоко. На записа се вижда как жената най-напред подава главата си навън, след което изпада в паника и отново се прибира вътре. След малко отново се появява, пъха глава през амбразурата, извива тялото си, излиза навън и скача, без никой да забележи.

Майката разказа за Mail Online, че дъщеря й имала лабилна психика, тъй като по рождение имала уголемена челюстна кост и като ученичка често била обект на подигравки. Едва след като на 30 години си направиха козметична корекция си върнала самочувствието.

Източник: Temadaily.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари