Жена скочи от 148-ия етаж на най-високата сграда в света

0
Седем месец преди самоубийството е приела Исляма
Седем месец преди самоубийството е приела Исляма

Жена се самоуби като скочи от 148-ия етаж на най-високата сграда в света – Бурж Халфиа в Дубай. 39-годишната Лаура Ванеса Нунес се самоубила, след края на връзката си с местен бизнесмен. Това е станало през ноември 2014 година, но се съобщава едва сега, защото информацията в емирството е строго контролирана.

Майката на жената се е обърнала към медиите, след като от Бурж Халифа са отказвали да й дадат повече информация по случая. Майката на жената – Лиона Сайкс е пътувала от Южна Африка до Дубай, за да търси отговори на въпросите си, тъй като не вярвала, че дъщеря й е скочила от сградата, която би трябвало да е напълно обезопасена.

От сградата обаче й показват записа, на който се вижда самоубийството. Жената първо е провряла глава през прозорче, което е направено с цел да се провират фотоапарати за по-добра снимка. Тя се втурва обратно назад, явно изплашена от височината. След това обаче се връща, провира цялото си ряло през прозорчето и скача.

Въпреки че наблюдателната площадка на 148-ия етаж е оживено туристическо място, никой не я забелязва. Тялото й пада на третия етаж, на терасата на ресторант Amal, част от хотел Armani. След този случай Бурж Дубай поставя метален парапет в средата на отвора, за да не може да се провре човек от там. Лаура Нунес е била масажистка.

Тя е била в Дубай с туристическа виза и се е опитвала да си намери работа. Била е много разстроена от нестабилна връзка с богат бизнесмен от емирството. Това се потвърждава от смс-и намерени в нейния телефон.

Жената е от португалски и южноафрикански произход. Седем месец преди самоубийството е приела Исляма. Качвала е в профилите си в социални мрежи снимки, на които носи мюсюлманска забрадка. 

 

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари