Жена от село Каран Върбовка сгащи крадла в дома си

2
Оказало се че 37-годишната жена е тарашила дом и в село Баниска
Оказало се че 37-годишната жена е тарашила дом и в село Баниска

Полицаите от РУ – Две могили са установили 37-годишна жена, след сигнали за проникване къщи в с. Баниска и в с. Каран Върбовка.

Според подадената в полицията информация първото деяние е извършено в сутрешните часове на 16 октомври, когато докато стопанката на имота работила в двора си е чула шум в къщата, след което е видяла неизвестна жена да напуска помещенията, но не е успяла да я спре. От дома липсвала сума от 180 лева. На адреса е извършен оглед от полицията и е започнало разследване по случая, като е образувано досъдебно производство в РУ – Две могили.

Същият ден около 15:50 часа, кметът на с. Каран Върбовка е потърсил съдействие от служителите на РУ – Две могили, заради проникване в честен имот в селото. Местна жителка установила, че непозната за нея жена е влязла в дома й на вторият етаж, но стопанката заключила входната врата, водеща към етажа, след което се обадила на кмета на селото. От своя страна той своевременно се е свързал с районното и изчакал на посочения адрес до пристигане на полицейския екип. На място служителите на реда са установили 37-годишна жена от сливенско село, известна на правоохранителните органи. В хода на последвалите полицейски действия е станало ясно, че тя е извършила и кражбата в с. Баниска. В нея е са били намерени пари.

Работата по двата случая продължава.

37-годишната жена е задържана от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари